Ak Parti Ereğli’de seçim startını verdi.

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan Genel seçimler öncesinde AK Parti Kdz. Ereğli´de seçim çalışmalarına resmen start verdi.

Ak Parti Ereğli’de seçim startını verdi.

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan Genel seçimler öncesinde AK Parti Kdz. Ereğli´de seçim çalışmalarına resmen start verdi.

AK Parti 25. Dönem Zonguldak Milletvekili ve 26. Dönem Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ve kalabalık parti grubu gün boyunca başta Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu olmak üzere sırasıyla Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hizmet Tezel, Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer’i makamlarında ayrı ayrı nezaket ziyaretinde bulundu.

YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ

Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra oda, dernek ve sendika Yöneticileri ile bir araya gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu ve beraberindeki partililer, İlçenin ve meslek guruplarının öne çıkan sorunlarını görüştüler.

ÇATUROĞLU, 7 AYDIR SAHADAYIZ

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Çaturoğlu, AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olacağına yürekten inandıklarını, belirterek, şunları söyledi:

“Bizler 7 aydır dur durak bilmeden çalışıyoruz. İktidarımızda 13 yıldır çok büyük hizmetler ortaya koydu. Daha güzel bir Ereğli, Zonguldak ve Türkiye için sorunlarımızı inşallah hep birlikte aşacağız.

Esasen yaklaşık 7 aydan beri alandayız. Sanki yarın seçim olacakmış gibi halkla içi içe aktivitelerimize devam ettik. Aynı zamanda hiç seçim olmayacakmış gibi de Ereğli ve diğer

ilçelerimizin Zonguldak’ın ihtiyaçları ile alakalı bakanlıklar, müsteşarlıklar ve genel müdürlükler nezdinde önemli görüşmeler yaptık. Bu görüşmelerden önemli kazanımlar sağladık. Bunlar inşallah önümüzdeki günlerde de artarak devam edecek.
“PROJELERİ ANLATTI”

Ereğli’de Bülent Ecevit Üniversitesi’nin bir kampüs girişimi vardı. Daha önceki milletvekillerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız bu konuyla ilgili çalışma yapmışlardı. Biz de bunu süratle somutlaştırarak hayata geçirilmesine vesile olduk ve eski devlet hastanesinin yeri kesin olarak kampüs yapılmak üzere üniversiteye tahsis edildi. Şimdi orada gerek belediyemiz gerekse Ticaret ve Sanayi Odası’nın çabalarıyla proje ve maket çalışması yapılacak. 2016 yılında da inşaatının başlamasını planlıyoruz. Bu Ereğli’nin önünü açacak projelerden bir tanesi. İlk etapta öğrenci sayısını 10 binlere çıkaracak daha sonra da toplam nüfusun yüzde 10’u diye bir kriterimiz var bizim inşallah bu sayıyı 17 bin 500’dir. Yine belediyemizin çok üzerinde durduğu bir kent meydanı projesi var. Onunla ilgili de müsteşarlığımıza gittik ve

gittiğimizin ertesi günü imzadan çıkması noktasında bize orada bilgi verildi. Bunu da takip ediyoruz.

“TAKİPTEYİZ”

Yine tersane bölgemizdeki sıkıntıları çözmek açısından ilgili müsteşarlık ve genel müdürlüklerimizi ziyaret ettik. Buradaki sıkıntılarla ilgili de epey bir ilerleme sağladık. Yıllardır yılan hikâyesine dönen Ereğli Devrek yolu ile ilgili de çalışmalar sürüyor.

Size de teşekkür ediyoruz, bu konuyu öncelikli çalışmalarınız arasına aldınız. Bunların dışında Kandilli’de HEMA maden ocağı, Organize Sanayi Bölgesi ve bölgemiz açısından çok önemli ve kendi içinde mega proje ve yatırımları da içeren Filyos Projesi ile ilgili de çalışmalarımız sürüyor, konuyla ilgili bazı hukuki sıkıntılar söz konusu onların çözümünü bekliyoruz.”

MADENOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “ülkemiz bilindiği gibi 7 Haziran seçimlerinden sonra 1 Kasım’da da bir seçim yaşayacak. Bu seçimin de ülkemize ve bölgemize güzellikler getirmesini, katkı sağlamasını diliyorum. Sizin yaptığınız projeler için ilçem adına teşekkür ediyorum, yapılacaklar için de ümitlerimin var olduğunu belirtmek istiyorum. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor ve başarılarınızın daim olmasını diliyorum.” diye konuştu.

DİĞER ZİYARETLER

Çaturoğlu ve beraberindeki heyet, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hizmet Tezel, Kdz. Ereğli Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer’ide ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER