Kayalı son yolculuğuna uğurlandı

Kdz. Ereğli’de önceki gece Vefat eden Meslektaşımız Koray Kayalı son yolculuğuna uğurlandı.

Kayalı son yolculuğuna uğurlandı



Kdz. Ereğli’de önceki gece Vefat eden meslektaşımız Koray Kayalı son yolculuğuna uğurlandı. Kdz. Ereğli basın camiasında önemli bir yere sahip olan gazeteci Turan Kayalının oğlu Koray Kayalı (48) gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. 10 Mayıs 2015 tarihinde beyin damarlarında oluşan lezyon nedeniyle Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Nöroloji servisinde tedavi altına alınan Gazeteci Koray Kayalı, ilaç ve serum tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilerek ilaç tedavisine devam edilmişti. Gazeteci Koray Kayalı,18 Eylül 2015 günü sabah saatlerinde beyin kanaması geçirmiş, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde acilen ameliyata alınan Kayalı bir süre yoğun bakım servisinde tutulmuştu. Geçirdiği ameliyatın ardından kritik süreci atlatamayan Kayalı önceki gece hayatını kaybetti. 29 Kasım 1967 doğumlu olan Koray Kayalı, Gündem Gazetesi ve Önder Gazetesi´nde çalıştıktan sonra Memleket Gazetesi´ni tekrar yayınlamaya başlamış, son olarak Şirin Ereğli Gazetesi´nde çalışmıştı.

KAYALI İÇİN, İLK TÖREN ÜYESİ OLDUĞU EGD’DE YAPILDI

Merhum Kayalı için ilk tören üyesi olduğu Ereğli Gazeteciler Derneği önünde yapıldı. Çok sayıda gazeteci dostları tarafından uğurlanan Kayalı için gözyaşları sel oldu. Burada konuşan Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, merhum Koray Kayalı’ya rahmet dileyerek, “Bu gün bizler için çok acı bir gün “dedi. Günay, merhum Kayalı’nın, 1987 yılından bu yana rahmetli Babası Turan Kayalı’dan kalan Ereğli Memleket Gazetesinin yayın hayatını sürdürdüğünü dile getirerek şunları söyledi; Bugün konuşacak kelime yok, uğurlar olsun kardeşim, Allah mekânını cennet eylesin, gittiğin yerde seni bizleri yetiştiren başta baban Turan Kayalı bekliyor, Nihat Can bekliyor, Avni Mustafa Saka bekliyor, Şevket Çalcı bekliyor, Birol Karadeniz bekliyor, Fazlı Vural bekliyor, Şadan Sönmez bekliyor, İlhan Yapıcı kardeşimiz bekliyor. Yusuf Yerleş bekliyor, Altan Altay bekliyor, Turgut Kabaoğlu bekliyor, Haldun Özçakır bekliyor,Ali Yılmaz bekliyor,Hüseyin Zengin bekliyor,gözün arkada kalmasın kardeşim,seni hiç ama hiç unutmayacağız” dedi.

Konuşmanın ardından Kdz.Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı tarafından yaptırılan duanın ve alınan helalliğin ardından meslektaşımız Koray Kayalı’nın naaşı,İlçeye bağlı Bozhane Camii’ne getirildi. Burada Kayalı’nın tabutu başında bekleyen yakınları, kendilerine iletilen taziyeleri kabul etti. Namaz sırasında, tabutu üzerine fotoğraf makinesi konuldu.

Burada çok sayıda seveni tarafından uğurlanan merhum Kayalı, Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kestaneci Mahallesinde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi. Merhum Kayalının cenazesine, Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk,CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, CHP Eski Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, ZGC Başkanı Derya Akbıyık, KGD Başkanı Osman Sav, Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hikmet Tezel, DSP Milletvekili Adayı Mustafa Timur, Atatürkçü Düşünce Derneği Batı Karadeniz Bölge sorumlusu Emin Semih Özkök, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun çok sayıda gazeteci ve sevenleri katıldı.

Gündem Gazetesi olarak, meslektaşımız Koray Kayalı´ya Allah´tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm dostlarına baş sağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER