Alaplı Başkan Tekin´le altın çağını yaşıyor

Zonguldak ve bölgenin en çalışkan belediye başkanı olarak gösterilen, yaptığı çalışmalar ile ilçenin çehresini değiştirerek halkın takdirini kazanan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin sayesinde Alaplı sahil projesinin yanı sıra arka mahalleleri ile de hizmette altını çağını yaşıyor.

Alaplı Başkan Tekin´le  altın çağını yaşıyor

Zonguldak ve bölgenin en çalışkan belediye başkanı olarak gösterilen, yaptığı çalışmalar ile ilçenin çehresini değiştirerek halkın takdirini kazanan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin sayesinde Alaplı sahil projesinin yanı sıra arka mahalleleri ile de hizmette altını çağını yaşıyor.

“EL ATMADIĞI YER, ÇÖZMEDİĞİ SORUN KALMADI”

Alaplı’da göreve geldiği günden bu yana ilçedeki eksiklikleri yerinde tespit ederek ilçenin her noktasında çalışma başlatan tabiri caizse el atmadığı bölge kalmayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ekibiyle birlikte adet arı gibi çalışıyor. Atatürk anıtı çevre düzenlemesi, Karşıyaka sahil çalışmaları ve Taşbaşı sahil projesi başta olmak üzere ilçenin sosyal anlamında canlanmasını sağlayan Tekin, şimdide ilçenin tüm mahallerinde de çalışma başlatarak adeta hizmette sınır tanımıyor.

ARKA MAHALLELERE HİZMET ATAĞI

Şimdiye kadar yeteri kadar hizmet alamayan siteler mevkisi Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, sayesinde hizmet görmeye başladı.

Öncelikle Yeni siteler mevkisi Aile Sağlığı Merkezi yolunda çalışma başlatan Tekin sitedeki vatandaşların da takdirini kazandı. Tekin, ayrıca yeni siteler camisinde de çevre düzenlemesi söz konusu bölgeyi güzel bir görünüme kavuşturdu.

Vatandaşlardan gelen her ihbarı ve istekleri değerlendirdiklerini belirten Tekin,” Biz ilçenin her noktasına hizmet götürmek için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız sabırlı olsunlar. Biz tüm mahallerimizin eksiklerini gidereceğiz, hizmet noktasında tüm mahallelerimize hizmet götüreceğiz” dedi.

“BÖLGENİN EN MODERN SAHİLİNİ YAPIYORUZ”

Alaplı sahilini bölgenin en modern sahili yapacaklarını belirten Tekin, şunları söyled: “Amacımız yaşanabilir bir Alaplı, biz bunun için çalışıyoruz. Alaplı sahil projemiz devam ediyor. Projemizde iki adet otopark, yeni oturma alanları, kafeteryalar, yürüyüş bandı, çocuk parkları, modern anfi tiyatro, uçak restorant, asma köprü yer alacak. Sahilimizi Karşıyaka sahili ile yapacağımız asma köprü ile birleştireceğiz. Karşıyaka sahilimizle birlikte projemiz bölgemizin en büyük sahil projesi olacak”

TÜM MESAİSİNİ ALAPLI İÇİN HARCIYOR

Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden çalışma başlatan ve çalışmaları takip eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, tüm mesaisini ilçe için harcıyor.

Alaplı’yı modern ve kalkınmış bir şehir yapıncaya kadar gece gündüz demeden hep birlikte çalışacaklarını belirten Tekin, “Ben Alaplılıyım. Gidecek yaşayacak başka bir yerim yok. Alaplılı olarak ilçemi modern ve kalkınmış bir şehir yapıncaya kadar gecemizi gündüzümüze katarak hep birlikte çalışacağız. Seçmenimize ne söz verdiysek bunları hayata geçireceğiz. Bizler Alaplı Sevdalısı olduğumuzu her ortamda söyledik. Alaplı’yı geri kalmışlıktan kurtararak bölge ilçeleri arasında hak ettiği yere getirinceye kadar durmadan çalışacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER