Alaplı köyleri 24 saat izleniyor

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Jandarma Komutanlığı görev sorumluluğu alanı içinde olduğu Alaplı ilçesinin köylerini 24 saat aralıksız kamera ile izlemeye aldı.

Alaplı köyleri 24 saat izleniyor

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Jandarma Komutanlığı görev sorumluluğu alanı içinde olduğu Alaplı ilçesinin köylerini 24 saat aralıksız kamera ile izlemeye aldı. Kurulan kamera sistemi ise gece görüş ve plaka okuma özelliğine sahip

Alaplı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balcı’nın girişimleri ile kurulan kamera sistemi Türkiye’de ilk kez Alaplı’nın köylerinde tam teşekküllü olarak çalışmaya başladı. Kurulan sistem ile Alaplı’nın bütün köyleri kamera takip sistemi ile donatıldı. Köylerde, hırsızlık başta olmak üzere birçok olayın aydınlatılmasına yarayacak olan kamera takip sistemi aktif olarak devreye girdi. Alaplı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Balcı’nın öncülüğünde kurulan bu sistem ile köylerde meydana gelebilecek hadiselerin faili meçhul kalmasının önüne de geçilmiş olacak.

İlçeye bağlı köylerin giriş çıkışlarına kurulan kamera takip sistemi, köylerde yaşayan vatandaşlar tarafından da memnuniyet verici olarak karşılanırken, vatandaşlar bu sistemin kurulmasında öncülük eden başta Alaplı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Balcı olmak üzere Jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER