Alaplı MHP, Sözer’le 2014 yılına damgasını vurdu

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, beraberinde parti yönetimi Alaplı’nın tüm sorunlarını takip ederek, çözüm önerileri sunarak, yapıcı hareketlerle herkesimin takdirini kazanırken, partini de Alaplı’ da çıtasını yükselterek 2014 yılına damgasını vurdu.

Alaplı MHP, Sözer’le 2014 yılına damgasını vurdu

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, beraberinde parti yönetimi Alaplı’nın tüm sorunlarını takip ederek, çözüm önerileri sunarak, yapıcı hareketlerle herkesimin takdirini kazanırken, partini de Alaplı’ da çıtasını yükselterek 2014 yılına damgasını vurdu.

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 2014 yılını değerlendirirken, 2015 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

2014 Haziran ayında MHP Alaplı ilçe Başkanlığına atandığını yeni bir yönetim ile Alaplı siyasetine yeni bir soluk getirmek iddiasıyla yola çıktıklarını belirten Serhat Sözer, bu kısa zaman diliminde ilçe menfaatleri noktasında çalışmalar ve girişimlerde bulunduklarını söyledi. Siyasi yelpazenin neresinde olursa olsun ortak paydası Alaplı’ya hizmet ve halkının mutluluğu olan herkesle birlikte hareket etmeye hazır olduklarını beyan ettiklerini belirten Sözer, “ Göreve gelir gelmez öncelikle parti binamızın yerini değiştirdik. Daha sonra tecrübeli ve genç yöneticilerden karma bir yönetim kurup parti içinde dengeleri sağladık. Bu süre zarfında ilçe sorunları ve çözümüne yönelik çalışmalarda bulunduk. Bunun da meyvelerini elde ettik. Alaplı’da bir süre önce ilçeye giriş ve karayolundaki kavşaklarda yaşanan sorunların çözümü için bizim ve belediye başkanımız Nuri Tekin’in önderliğinde kurulan heyetin ilk toplantısı ve birlik beraberliğin ardından sinyalizasyon sisteminin kuruldu. Böylelikle Alaplı’da olmaz diye bir kavramın olmadığını, birlik ve beraberliğin sağlandığı takdirde her sorunun altından kalkabileceğini göstermiş olduk” dedi.

KONGRE VE GÖREV DAĞILIMI

MHP Alaplı ilçe Teşkilatımızın 11. Olağan kongresi gerçekleştirildik. Kongremize MHP MKYK Üyesi Erkan Bülent Haberal, MHP Zonguldak il Başkanı Hamdi Ayan, Kdz.Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker, çevre ilçelerin ilçe başkanları, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Karaman Belediye Başkanı, MustafaKalaycı,Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç katılarak bizleri onure ettiler. Kongremizde MHP MKYK Üyesi Erkan Bülent Haberal’a bayrak, Kur’anı Kerim hediye ettik. Kongremizin ardından ise yeni yönetimin görev dağılımını gerçekleştirdik. Yeni yönetimimiz Başkan yardımcısıAli Demir , Başkan yardımcısı Recep Uğuz. Sekreter Hakan Şen. Muhasip Ferhat Yılmaz, Köylerden Sorumlu Teşkilat Başkanı Erol Oktay, Seçim İşleri Başkanı Turgay Arslan, Tanıtım ve Medya Başkanı Levent Sönmez, AR-GE Başkanı Edip Kemal Oktay,Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Demirci, Efkan Atar, İsmetAkdeniz , Hacı Eyüp Alagöz, Ali Ozan Akçil ve Erkan Denizhan’dan oluştu.

KADIN KOLLARI TEŞKİLATI

Şubat ayı içinde MHP Kadın Kolları Teşkilatını kuracaklarını belirten Sözer, “ Öncelikle Kadın Kolları Teşkilatımızı kuracağız. Biz göreve geldiğimizin sonrasında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına kadınlar, gençler ve kalabalık partililerimizle katılmıştık. Özellikle 29 Ekim cumhuriyet Bayramı´na bayanların katılımını sağlayarak partimizin Alaplı’daki bir eksiğini daha gidermiş olduk. Şimdi kuracağımız kadın kolları teşkilatı ile ilçede daha da aktif olacağız” dedi.

KAYNAŞMA YEMEĞİ

MHP Alaplı ilçe Teşkilatı tarafından yönetim kurulu üyeleri ve eşlerine yönelik kaynaşma yemeği düzenlendiklerini belirten Sözer, bu tür yemekleri belirli aralıklarla sürdüreceklerini söyledi. Sözer, ayrıca Partinin Kadın Kolları Teşkilatını da kuracağının müjdesini vererek, 2015 genel seçimleri öncesinde köylere de ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

“ÖĞRENCİ VE GENÇLERİN KAVGALARININ SIK YAŞANDIĞI SU DEPOSU ALANINA MOBESE İSTİYORUZ”

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu’nun yanındaki su deposunun bulunduğu alanda gençler arasında sürekli kavgalar ve çeşitli olumsuzluklar yaşandığını belirterek, “Alaplı Meslek Yüksekokulumuzun yanındaki su deposunun bulunduğu alanda gençlerimiz arasında sürekli tartışma ve istenmeyen olaylar meydana gelmektedir. Burada üzücü bir olayın yaşanmaması için bir an önce önlem alınması gerekiyor. Biz bu konuda bir çalışma yapılmasını ve söz konusu alan mobese sistemi kurulmasını istiyoruz” dedi.

İLÇE GİRİŞ VE ÇIKIŞINA HIZI GÖSTEREN RADAR SİSTEMİ KURULMASI İSTEĞİ

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, ilçede üçler Petrolu kavşağına sinyalizasyon sistemi kurulduğunu ama yeni köprü üstüne, ilçeye giriş, Erdemyuva ve İncivez alt mevkisine hızı gösteren radar sisteminin mutlak suretle kurulması gerektiğini belirterek, “Yıllardan beri ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşandığı, adının bile ölüm kavşağı olarak konulduğu mevkiye nihayet sesimizi duyurarak sinyalizasyon sistemi kuruldu. Alaplı’mızda ilk göreve geldiğimizde Alaplı’nın menfaatleri noktasında her konuda birlik ve beraberliğe hazır olduğumuzu söylemiş ve aynı şekilde uygulamaya koyduk. Birlik ve beraberliğin meyvesi olarak kurulan sinyalizasyon sistemi tek başına yeterli değildir. Daha önce de söylediğimiz gibi ilçenin giriş ve çıkışlarına hızı gösteren radar sistemi ve ayrıca gezici radar sisteminin de kurulması gerekiyor. Birlik ve beraberlik toplantısının ardından bu olayın gerçekleşmesi Alaplı’da olmaz diye bir kavramın olmadığını, birlik ve beraberliğin sağlandığı takdirde her sorunun altından kalkabileceğimizi göstermiş olduk. Bu olayda bir nebze de olsun bir katkımız olmuşsa ne mutlu bize, ben bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve Alaplı’da bu birlik ve beraberliğin devamını diliyorum” dedi.

MHP’DEN KÖY ZİYARETLERİ

MHP Alaplı İlçe Başkanı Sözer, köy ziyaretlerini sürdürdüklerini belirterek, “ MHP Alaplı ilçe Teşkilatı olarak tam kadro köy ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Köylerimizi tek tek gezip onlarla sohbet ediyoruz ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Her gittiğimiz köyde de dediğimiz gibi bölgemizde mutlaka milletvekili çıkartmak zorundayız. Bu en çok halkımız için gerekli. Çünkü bizler kısıtlı imkanlar ile halkımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bu şartlarda bile elimizden geldiğince yardımcı oluyor iken birde az 2 milletvekili çıkarabilirsek bu çözüm yelpazesini daha da genişletecek ve köylümüzü tekrar milletin efendisi yapacak konuma getirecektir. Bundan halkımızın şüphesi olmasın. Milliyetçi ülkücü hareket tutamayacağı sözü vermez” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER