Belediye İş Sendikası’ndan teşekkür ziyareti

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan, beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Karataş ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Uludağ ile birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, çalışanların emeğine karşı duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Belediye İş Sendikası’ndan teşekkür ziyareti

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan,beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Karataş ve Yönetim Kurulu Üyesi TuncayUludağ ile birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek,çalışanların emeğine karşı duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Tahsin Atayan,Alaplı Belediyesi’nin, taşeron işçilerin birikmiş maaşlarının tamamınıödemesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Belediye Başkanı NuriTekin’e çalışanların alın terine duyduğu saygıdan dolayı teşekkür etti.Belediye çalışanlarının maaşlarını gecikmeli olarak aldıkları için zaman zamanzor dönemler yaşadıklarını belirten Şube Başkanı Atayan, “Sayın BelediyeBaşkanımıza, taşeron işçilerin geçmiş dönemden kalan birikmiş maaşlarınıntamamını ödediği ve diğer çalışanların maaşlarını da aksatmadan ödediğiiçin  şükranlarımızı sunuyoruz. “ dedi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin de, her zaman alın terine büyükbir saygı duyduklarını ve çalışanların emeğini savunduklarını belirterek, “Herzaman söylüyorum. Çalışanlarımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur.Çalışanlardan verim alabilmek için onların emeklerinin karşılığının zamanındaverilmesi gerekir. Biz, çalışanlarımızı mağdur etmedik, etmeyeceğiz. “ dedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER