Çakan, Ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP Zonguldak 1. Sıra Adayı Zeki Çakan Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çakan, Ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP Zonguldak 1. Sıra Adayı Zeki Çakan Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bartın-Karapınar yol ayrımında büyük bir kalabalıkla karşılanan Milletvekili Adayı Zeki Çakan burada partililerle tokalaştı. Çakana daha sonra Karapınar Belediyesi’ni ziyaret ederek burada Belediye Başkanı Ahmet Aydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret öncesi Aydın ve belediye çalışanları, MHP Zonguldak 1. Sıra Adayı Zeki Çakan’ı kapıda karşıladı.

Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın’ı daha sonra makamında ziyaret eden Zeki Çakan, Karapınar’da yol, su, elektrik ve dere yataklarının kendisinin zamanında yapıldığını ve Karapınar’a dahi çivi çaktığını ifade etti.

Çakan; Sevgili Başkanım öncelikle sizlere belediye başkanlığı döneminizde başarılar diliyorum. Ben buraya ilk geldiğimde burada elektrik, yol, su ve diğer işlerin eksik olduğunu gördük ve elimizi taşın altına koyarak buraya hizmet ettik. Burada her yapılan işin arkasında kesinlikle ben varım. Şimdi de ülkenin gidişatının iyi olmadığını görerek bölgeye ve memleketimize bir ağabey olarak elimi taşının altına koydum. 17. kez görev aldım. Bu 17 tane görevden hariç Cumhurbaşkanlığı ve Başbakan olmadım. O meclis koltuklarda da çok oturdum. Parmak kaldıran milletvekili de olmadım. Bölgeme hizmet etmek için çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim. Bakınız TTK diye bir kurum var. İktidar partisi bunu dahi kapatmaya çalışıyor. 50-60 bin çalışan işçi sayımız şu zamanlara kadar 9 binlere düştü. Arkadaşlar bu gidişat iyi değil, elimizi vicdanımıza koyalım, gelin birlik olalım. Bildiğiniz gibi Çatalağzı Termik Santrali’ni özelleştirdiler. O santrali özelleştirmeyip aynı geçmişte Erdemir’de olduğu gibi maden işçisine verselerdi, şu anda 9 yüz bin ton olan kömür üretimi 2 milyon tona çıkardı. Bu üretimin sağlanması için de en az 5 bin maden işçisi işe alınırdı. Bu sayede de TTK zarardan kurtulduğu gibi elektrik satardı. Yakıt bizde, hammaddesi de bizde… Neden bunların üzerine gidilmiyor?Çünkü hiçbir milletvekili Cumhurbaşkanı’nın ve Başbakan’ın karşısına çıkmak isteyemiyor. Koltuğunda sessizce oturup bir dahaki dönemde de seçilmenin derdine bakıyor. Biz hizmet için bölgesel hareket edeceğiz. Bartın, Karabük ve Zonguldak milletvekillerini bir araya getirip beraber çalışacağız. Bizim Filyos Projemiz var, bunu hep beraber çalışarak yapacağız, iktidar ve muhalefet bir araya geleceğiz ve yapacağız. Takım tutar gibi taraf olmayın, hangi adaylar size daha fazla hizmet getirebilecek ona bakın. Hangi parti ülkemizin bölünmez bütünlüğü için çabalıyorsa ona oy verin. Bizi tanıyorsunuz biz bu mücadeleyi veririz, desteklerinizi bekliyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

ÇAKAN DEMİR OCAĞINDA DEMİR DÖVDÜ

MHP Zonguldak Milletvekili 1. Sıra adayı Zeki Çakan ve beraberindekiler Karapınar Belediyesi’nin ziyaretinin ardından belde de bulunan Karapınar esnafıyla bir araya geldi. Burada vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Çakan daha sonra belde de bulunan bir demir ocağı dükkanına girerek burada eline çekiç alarak sıcak demir dövdü. Eline çekiç aldıktan sonra demiri döven Çakan’a yanında bulunanlar “Bakanım Çok hamaratlısınız” dediler. Çakan ise “Bizler her işi yaptık, onun için taşın altına elimizi koyduk” dedi.

ÇAKAN ESNAFLARIN ELİNİ SIKARAK DESTEK İSTEDİ

Zonguldak MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan daha sonra beldede bulunan küçük ve orta ölçekli esnafları ziyaret ederek kendisine 7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi destek isteyerek bölgeye bir ağabeyin ihtiyacı olduğunu vurguladı. Esnaf ve esnaf dolaşan ve sıkmadık el bırakmayan Çakan burada bir vatandaşın uzun seneler önce sakladığı ve Çakan’ın Anavatan Partisi’nden kalma çakmakları ve broşürlerini gören MHP Zonguldak 1.Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan bu anıları saklayanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇAKAN CHP’DEN MHP’YE GEÇEN ESKİ MUHTARA ÇAKAN ROZET TAKTI

MHP Zonguldak Milletvekili 1. Sıra adayı Zeki Çakan ve beraberindekiler esnaf ziyaretinin ardından bir kıraathane de toplanarak geçtiğimiz aylarda CHP’ üyesi olan ve partisinden istifa ettikten sonra MHP saflarına geçen Hayri Kara isimli vatandaşın hem üyelik beyannamesini imzaladı ve kendisine MHP rozeti takarak hayırlı olsun dedi. Çakan buradaki ziyaretinin ardından Bartın’a döndü.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 07:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
kenan
kenan - 9 yıl Önce

halkımızı gerçeklri tüm açıklığıyla görüyor ve kendisine ve iline en iyi hizmeti getirebilecek insanı destekliyor.

SIRADAKİ HABER