Candan´dan Uysal´a ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Candan´dan Uysal´a ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Candan’ı Ereğli Belediyesi’ne gelişinde Başkan Uysal’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. Başkan Uysal ve beraberindekilerle birlikte başkanlık makamına yürüyerek çıkan ve belediye personelini selamlayan Milletvekili Candan daha sonra Başkanlık makamına geçti,

Çok sayıda gazetecinin de takip ettiği ziyarette konuşan Başkan Uysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Milletvekili Candan’da yeni belediye binasına 6 aydan bu yana ilk kez geldiğini belirtti.

Milletvekili Candan, “Son derece güzel bir makam ve bina olmuş. Eski bina Ereğli’ye yakışmıyordu. Asansörü bile olmayan eski bina ile yeni bina arasında çok fark var’ ifadelerini kullandı.

Ziyarette gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Milletvekili Candan muhalefetin her türlü engellemelerine rağmen iç güvenlik yasası ile ilgili önemli mesafeler kat edildiğine vurgu yaptı.

Milletvekili Candan bir gazetecinin yaklaşan genel seçimlere ilişin sorularına da, ‘Milletvekilliği için 30 aday adayı var. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin milletvekili olma hakkı vardır. Gerekli şartları yerine getirenlerin Burada takdir genel merkezimize aittir. Genel Merkez kiminle yola devam etmek istiyorsa onunla devam eder. Dolayısıyla tüm Milletvekili adaylarımıza başarılar diliyoruz. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER