Şampiyonlar gecede buluştu

Zonguldak İl Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor yıldız kızlar, yıldız erkekler ile genç kızlar basketbol ve U19 futbol takımlarının elde ettiği başarılar, düzenlenen gece ile kutlandı.

Şampiyonlar gecede buluştu

Zonguldak İl Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyesporyıldız kızlar, yıldız erkekler ile genç kızlar basketbol ve U19 futbol takımlarınınelde ettiği başarılar, düzenlenen gece ile kutlandı. Ak Parti ZonguldakMilletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’dadüzenlenen gecede yaptıkları konuşmalarda, tüm sporcuları başarılarından dolayıkutladı.

Ereğli Belediyespor Kulübü’nce düzenlenen geceye, AkParti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan ve Belediye Başkanı HüseyinUysal’ın yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri, Ereğli Belediyespor YönetimKurulu, Antrenörler ve aralarında bayan takımı oyuncularının da bulunduğusporcular katıldı.

Düzenlenen gecedeki konuşmasında 4 ayrı dalda eldeedilen başarılardan dolayı sporcular ve teknik heyeti kutlayan Kdz.EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal,  “Amaçsadece şampiyonluklar kazanmak değil, sportif başarıların yanında ahlakigüzelliklerdir. Her zaman sizlerin yanındayım. “dedi.

Ereğli Belediyespor’un 4 ayrı dalda elde ettiğibaşarılarının gurur verici olduğunu söyleyen Ak Parti Zonguldak MilletvekiliProf.Dr. Ercan Candan ise gecede yaptığı konuşmada, “ Ben sizin başarılarınızlaövünüyorum. Gurur duydum. Sizleri yürekten kutluyor ve başarılarınızın devamınıbekliyorum. “dedi.

Zonguldak  ilşampiyonu olan Ereğli Belediyespor yıldız kızlar basketbol takımı, 9-14 Marttarihleri arasında Tokat, yıldız erkek takımı aynı tarihler arasında Amasya,genç kızlar takımı ise 16-21 Mart tarihleri arasında Bolu’daki bölgeşampiyonasında Zonguldak’ı temsil edecek.U19 futbol liginde il şampiyonu olanEreğli Belediyespor takımı da, tarihi önümüzdeki günlerde belli olacakşampiyona da ter dökecek.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER