Çaturoğlundan,Başbakan´a 3 dosya

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Zonguldak’la ilgili üç dosya sundu.

Çaturoğlundan,Başbakan´a 3 dosya

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Zonguldak’la ilgili üç dosya sundu.

Ankara Ticaret Odasındaki büyük salonda dün Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan Seçim Beyannamesi ile ilgili toplantıya katılan Çaturoğlu, toplantının ardından Zonguldak heyet ile birlikte bir araya geldikleri Davutoğlu’na Zonguldak Redevans sahaları, Öğrenci Toplu Taşıma ihalesi ve Devrek Afet yardımlarını içeren üç farklı dosya sundu.

ÜÇ DOSYADA NELER VAR?

Beraberine AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Zonguldak Milletvekili Adayları Özcan Ulupınar, Akın Kaymak, Aytekin Kazancı ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve bazı partililer ile birlikte Başbakan Davutoğlu ile bir araya gelen Çaturoğlu, Zonguldak için büyük önemi bulunan mevcut konuların çözümü için destek istedi.

YOĞUN TARTIŞMALAR VARDI

Zonguldak’ta gerçekleşen toplantıyı değerlendiren Çaturoğlu, şunları söyledi:

“Dün partimizin seçim beyannamesinin açıklanması sebebiyle Ankara’daydık. Orada bir programa katıldık. Toplantıda esnasında ve bitiminde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Zonguldak Milletvekili Adayları Özcan Ulupınar, Akın Kaymak, Aytekin Kazancı ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve bazı partililer ile birlikte Başbakanımıza üç dosya verdik. Bunlardan bir tanesi malum son zamanlarda yoğun tartışmalara sebep olan Özel taşıma ihaleleri ile alakalıydı. Bu sorunu gündeme getirdik.

Ardından ikinci Dosyamız ise, Zonguldak’ta Özel Maden İşletmeleri var. Bunlar rödövanslı özel maden işletiyorlar. Torba yasada yer alan ton başına maliyet sorunu vardı. Onunla ilgili bir kısmı telafi edildi, o farkların bir kısmı henüz telefi edilmedi. O noktada ilgili arkadaşlarımızın hazırladığı dosyayı başbakanımıza takdim ettik, konunun incelenmesi için ilgili yetkilere derhal talimat verdi.

DEVREK İÇİN AFET DOSYASI

Diğer bir dosyamızda Devrek’te geçen Ramazan ayında bir heyelan felaketi olmuştu. Zarar gören ev, işyeri ve okullar var. Bunlarla ilgili devletin yaptığı çalışmalar var. Vatandaşlarımızın taleplerini ilettik. Bunlarla ilgili de dosyayı başkanımıza tevdi ettik, inşallah bu üç dosya ile ilgili olumlu neticeler alacağız. Verdiğimiz dosyaların ardından çalışmalar başbakanlık nezdinde hemen başlatıldı. Sorunlar takip ediliyor ve sonuç alacağımıza inanıyorum. Bu konuda yardımlarını bizden esirgemeyen Başta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve tüm siyasi büyüklerimize teşekkür bir borç biliyorum”

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER