Ceylan sürekli sarı basın kartını aldı

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Sarı Basın Kartı Komisyonu dün toplandı

Ceylan sürekli sarı basın kartını aldı

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Sarı Basın Kartı Komisyonu dün toplandı. Toplantıda ilk defa Sarı Basın Kartı için yapılan başvurular değerlendirilirken bir çok gazeteci ilk kez Sarı Basın Kartı almaya uygun bulundu.

ALİ CEYLAN’A OY BİRLİĞİ İLE SÜREKLİ BASIN KARTI

Karadeniz Ereğli ilçesinin duayen gazetecilerinden gazeteci-yazar Ali Ceylan’a da basın mesleğindeki 41. Yılı Sürekli Sarı Basın Kartı ile taçlandırıldı. 12 Eylül 1980 askeri darbesi öncesinde Başbakanlık (Devlet Bakanlığı – Devlet Bakanı Köksal Toptan) Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevi de yapan Ali Ceylan’a komisyon oy birliği Sürekli Sarı Basın Kartı verilmesini karara bağladı.

Karadeniz Ereğli ilçesinde; Bedri Erel, Cahit Akman ve Celal Bozkuş’tan sonra Sürekli Sarı Basın Kartı alan Ali Ceylan 1973 yılından bu yana İstanbul’da ulusal yayın yapan bir çok gazetede köşe yazıları yazdı. İstanbul ve Karadeniz Ereğli’de bir çok yerel ve bölgesel gazete sahip ve yöneticiliği de yapan Ali Ceylan’ın bugüne kadar ulusal ve yerel gazetelerde yayınlanmış çok sayıda röportaj, makale, araştırma-inceleme ve haberleri bulunmaktadır. Ali Ceylan’ın mizah türünde bir adet yayınlanmış romanı vardır.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 14:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
SERAP ÖZTÜRK
SERAP ÖZTÜRK - 9 yıl Önce

Büyük Usta´yı kutluyorum.

SIRADAKİ HABER