Emniyet Müdürlerinden Tso’ya ziyaret

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman AK ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur ÖZGEN Perşembe günü saat:13:00’te Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETİKER’i makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürlerinden Tso’ya ziyaret

Zonguldakİl Emniyet Müdürü Osman AK ve Ereğliİlçe Emniyet Müdürü Timur ÖZGEN Perşembe günü saat:13:00’te  Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar TETİKER’i  makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette TSO Yönetim Kurulu Başkanı YaşarTETİKER’in yanı sıra Oda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sertan YALÇIN ve SelçukİNCEOĞLU, Oda Yönetim Kurulu üyesi Hasan YAVUZ ve Genel Sekreter Gündüz ACAR’ da hazır bulundu. 1 saate yakın sürenziyarette; Zonguldak ve Kdz. Ereğli’nin ekonomik ve sosyal konuları istişareedildi.

İl Emniyet Müdürü Osman Ak; Yaşar Tetiker veYönetiminin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan veYönetimini Zonguldak’a davet etti.

Yönetim Kurul Başkanı Yaşar Tetiker; İl ve İlçeEmniyet Müdürlerimizin yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti. Kurumlar olarak her zaman istişare içinde olacaklarınıbelirtti.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER