Ereğli´de kaza; ambulans taksiyle çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Kdz Ereğli’de akşam saatlerinde Ereğli Kışla Kavşağında meydana gelen trafik kazasında ambulans’ın ticari taksiyle çarpması sonucu 1 ağır 2 kişi yaralandı.

Ereğli´de kaza; ambulans taksiyle çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

İHA-Kaza, Ereğli-Gülüç yolu üzerindeki Kışla Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şenol Özdemiroğlu idaresindeki 67 AC 631 plakalı 112 ambulansı kavşakta dönüş yaptığı sırada kavşağa giriş yapmak isteyen İsmail Çağlar idaresindeki 67 T 8052 plakalı ticari taksi ile çarpıştı. Kazada yaklaşık 30 metre sürüklenen ticari takside sıkışan sürücü İsmail Çağlar, Kdz. Ereğli Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı taksi sürücüsüne kazaya karışan ambulanstaki sağlık görevlileri müdahale etti. Kazada ağır yaralanan ticari taksi sürücüsü olay yerine gelen başka bir ambulans ile özel hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. 112 ambulansının sürücüsü Şenol Özdemiroğlu’da olay yerine gelen ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrası sinir krizi geçiren bayan sağlık görevlisini ise arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.
Kışla kavşağında meydana gelen kaza sonrası trafik yaklaşık 1 saat aksadı. Araçların yoldan kaldırılması ile yol yeniden trafiğe açıldı.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ İSMAİL ÇAĞLAR HAYATA TUTUNAMADI

Kdz. Ereğli ilçesi ile Gülüç Beldesi arasında meydana gelen kazada ambulansla çarpışan ticari taksinin sürücüsü İsmail Çağlar kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olarak ilçedeki özel hastaneye kaldırılan ve acilen ameliyata alınan ticari taksi sürücüsü İsmail Çağlar yaklaşık 3 saat süren çabaya rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi alan Çağlar’ın ailesi ve taksici arkadaşları hastane önüne gelerek gözyaşlarına boğuldu. Evli ve bir çocuk babası olan İsmail Çağlar’ın yaklaşık üç yıldır taksicilik yaptığı öğrenildi.




Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2015, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER