ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜLER

ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜLER
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi(CHP ) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve beraberindeki Devrek ilçe yöneticileri, ilçedeki esnafları gezdi.
Aralarında CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk CHP Zonguldak İl başkanı Halil Furat ve CHP İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, belediye başkan aday adayları Şeref Aydınlı ve Songül Malkoç ile bazı partililerinde bulunduğu heyet, Devrek ilçesinde ki esnafları ziyaret etti. Öğretmen evi´nde gerçekleştirilen iftarın ardından heyet, her yaz döneminde Karşıyaka Mahallesi´nde kurulan alışveriş stantlarını da gezdi. Burada ilçeye dışarıdan gelen esnaflarla da sohbet etme etme imkanı bulan Milletvekili Köktürk, Bugün il başkanımız, ilçe başkanımız ile birlikte bölgeyi ziyaret ederek, ilçe sorunları hakkındaki bilgilerimizi yerinde güncelledik. İlçede bulunan esnaflarla ve dışarıdan gelen esnaflarla sohbet etme fırsatı yakaladık. Yaşadıkları sorunlar, çektikleri sıkıntıları ve nasıl olması gerektiği gibi konuları bizzat kendilerinden dinledik. İlçemizde oldukça yararlı bir gün geçirdik dedi.
Ziyarette CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk´ün yanı sıra CHP Devrek ilçesi belediye başkan aday adayları Şeref Aydınlı ve Songül Malkoç da yoğun ilgi gördü.
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2013, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER