Genç Muhtar Adayı Kayacan konuştu;

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde adaylığını açıklayan Okan Kayacan, seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri açıkladı.

Genç Muhtar Adayı Kayacan konuştu;


Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Güneşli köyünde, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde adaylığını açıklayan Okan Kayacan, seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri açıkladı. 7 Haziranda intihar ederek hayatını kaybeden Güneşli Köyü Muhtarı Yakup İnal’ın ölümünün ardından 1 Kasım Genel seçimlerinde Muhtarlık seçimleri için sandığa gidecek olan Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Güneşli Köyünde en genç aday olan 31 Yaşındaki Okan Kayacan, muhtarlığa seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.4 aday’ın yarıştığı muhtarlık seçiminde En genç aday olan Kayacan 7 Haziran’da hayatını kaybeden Mahallenin Muhtarı Yakup İnal’ı rahmetle andığını belirterek, Merhum İnal’ın çalışmasını kendisine örnek alacağını dile getirdi. Kayacan şunları kaydetti;

“Bundan önceki muhtarımızın çalışmaları takdire şayandı, Bizlerde görev aldığımız takdirde Merhum İnal’ın izinden gideceğimizi tüm köy halkının bilmesini isterim, Bilindiği Üzere köyümüzde Yol ve su sorunu gibi önemli problemler var, bu sorunları ortadan kaldırmak için ilgili kişilerle sürekli dirsek temasında bulunup, Köy halkımızın toz ve çamurdan kurtarmak için çaba sarf edeceğim, Gençlerimizi Dernek çatısı altında toplayıp,birlik beraberliğin daha da artmasını sağlayacağım,Köylü vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarında yanında olacağım,Seçildiğim taktirde ev ev dolaşıp vatandaşımızın talep beklenti ve sorunlarını yerinde dinleyeceğim,sürekli vatandaşlarımızla istişare halinde olacağım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER