Göz kamaştırıyor

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde bir bölümü halkın hizmetine sunulan Alaplı sahil projesi devam ederken, binlerce kişinin ziyaret ettiği sahil adeta göz kamaştırıyor.

Göz kamaştırıyor

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından başlatılan çalışmalar neticesinde bir bölümü halkın hizmetine sunulan Alaplı sahil projesi devam ederken, binlerce kişinin ziyaret ettiği sahil adeta göz kamaştırıyor.

Alaplı’da göreve geldiği günden bu yana ilçedeki eksiklikleri yerinde tespit ederek ilçenin her noktasında çalışma başlatan tabiri caizse el atmadığı bölge kalmayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in, ilçenin sosyal ve modern görünüme kavuşmasını sağlamak amacıyla başlattığı Alaplı sahil projesi bölgenin ve ülkenin büyük projeleri arasında gösteriliyor.

İki adet otopark, yeni oturma alanları, kafeteryalar, yürüyüş bandı, çocuk parkları, modern anfi tiyatro, uçak restorant, asma köprü ve Karşıyaka sahili ile İstanbul’un dünyaca ünlü Maltepe sahilini aratmayacak olan sahil projesi bölgenin de parlayan yıldızı olacak.

SELFİE MEKANI OLDU

Her gün binlerce kişinin akın ettiği sahil adeta selfie mekanı oldu. Gördükleri muazzam sahil karşısında heyecanlanan vatandaşlar sık sık selfie çekerek sahilin güzel görüntüsünü paylaşıyorlar. ilçenin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak olan sahil projesinin tam olarak tamamlanması ile bölgenin de ziyaret akınına uğrayacağı belirtiliyor.

KIRMIZI KAFE SAHİLE RENK KATTI

Alaplı sahilinde hizmete açılan Kırmızı Cafe de ilgi odağı oldu. Sahile adeta renk katan Kırmızı Cafe her akşam vatandaşların akınına uğruyor.

TEKİN, AMACIMIZ YAŞANABİLİR BİR ALAPLI

amaçlarının yaşanabilir bir Alaplı olduğunu ilçenin sosyal yönden gelişmesinin yanı sıra modern görünüme kavuşması için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Tekin, “ Amacımız yaşanabilir bir Alaplı, biz bunun için çalışıyoruz. Alaplı sahil projemiz devam ediyor. Projemizde iki adet otopark, yeni oturma alanları, kafeteryalar, yürüyüş bandı, çocuk parkları, modern anfi tiyatro, uçak restorant, asma köprü yer alacak. Sahilimizi Karşıyaka sahili ile yapacağımız asma köprü ile birleştireceğiz. Karşıyaka sahilimizle birlikte projemiz bölgemizin en büyük sahil projesi olacak. Sahil çalışmalarımızın yanı sıra mahallerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız sabırlı olsunlar. Biz ilçenin her noktasına hizmet götüreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER