KARSLILARDAN DOYUMSUZ GECE...

Ereğli İlçesinde bulunan Karslılar Derneği geniş katılımlı bir yemek organize etti. Doyumsuz Gece de coşku üst seviyedeydi.

KARSLILARDAN DOYUMSUZ GECE...
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Kars Kafkas Folklor Derneği tarafından, ‘Kars´ın Kurtuluş Günü’ dolayısıyla geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.

 

Ereğli Anadolu Otel’de düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı gece de Sanatçı Aşık Maksut Feryadi ve Serpil Efe sahne aldı.

 

Kdz.Ereğli Kars Kafkas Folklor Derneği Başkanı Soykant Öztürk, ‘Kars’ın Kurtuluşunu coşkuyla kutladıklarını belirterek geceye katılan herkese teşekkür etti.

 

Konuşmaların arından İstanbul’dan gelen Hazar Kafkas Halk Dansları Grubu geceye katılanlar doyumsuz bir gösteri sundu.

 

 Yine gecede Sanatçı Aşık Maksut Feryadi gecede sazıyla doyumsuz bir müzik ziyafeti sunarken,  davetliler doyumsuz bir gece yaşadı.

 

Oldukça yoğun katılımın olduğu geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör,  Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, MHp Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker,  Ereğli Belediyesi Önceki dönem Başkanı Murat Sesli,  Opr. Dr. Recep Erdoğan,  ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2013, 07:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER