Keleş’ten önemli mesajlar

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylarından İş Adamı Arslan Keleş partisinin, Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Keleş burada yaptığı konuşmasında önemli mesajlar verdi

Keleş’ten önemli mesajlar

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylarından İş Adamı Arslan Keleş partisinin, Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Keleş burada yaptığı konuşmasında önemli mesajlar verdi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adaylarından İş Adamı Arslan Keleş partisinin Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek Başkan Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Keleş, göç alan Zonguldak’ın artık göç vermeye başladığını ve bundan sonra Zonguldak’a istihdam oluşturacak yatırımlar yapılması gerektiğini söyledi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ziyarette yaptığı konuşmasında Arslan Keleş’e milletvekili aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Arslan Keleş ise Zonguldak’a hizmet için yola çıktığını söyledi. Konuşmasında çarpıcı mesajlar veren Keleş, kendisinin devletle iş yapmadığını ve dolayısı ile ihale işi olmadığını belirterek, göç alan Zonguldak’ın artık göç verir hale geldiğini ifade etti. AK Parti teşkilatının hemen hemen her kademesinde görev yaptığını dile getiren Keleş “Milletvekili aday adaylığı müracaatımı yaparak bu konudan sizi de haberdar etmiştim. 2011 yılında da milletvekilliği için aday adaylığı müracaatımı yapmıştım ama o zaman bize nasip değilmiş. Ereğli Belediyesi’nin AK Parti’ye geçtiği zaman bende kısa bir dönem belediye başkan vekili olarak görev yaptım. Daha sonra 2 yılda il yönetim kurulu üyeliği görevi yaptım. Siyasetin hep içerisinde olduk, hiç dışında olmadık. Şehrinde hep içerisinde olduk her noktasında. Sadece Ereğli değil Zonguldak, Kozlu, kilimli ve diğer ilçelerde de hem ticarette, hem siyasette, hem de eğitim kurumlarında vakıf başkanlığı olsun, spor kulüplerinden başkanlık ve yöneticilik olsun hayatın ve toplumun her kesimine dair düşüncemiz ve projemiz var. Tabii 30 tane aday adayımız var. Bu da partimizin gücünü, kuvvetini gösteriyor. Zonguldak’ın çıkarttığı milletvekili sayısı 5. Gönlümüz arzu eder ki 5’ininde AK Parti’den olması. Tabii buna halkımız oyları ile karar verecek” dedi.
“SEÇİLİNCE KADAR ‘TEŞKİLAT’ SEÇİLDİKTEN SONRA BEN SEÇİLDİM’ OLMAMALI”
Zonguldak’a bu güne kadar yapılan hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür eden Keleş, kimseyi karalayarak yada başkasının üzerinden siyaset yaparak bir yerlere gelmek istemediğini söyledi. Seçimlerde teşkilatın önemine değinen Keleş “ Tamamıyla birlikte neleri yapabileceğimizi ve başarabileceğimizi konuşmak için buradayım. Teşkilatta hem yöneticilik hem de mensupluk yaptım. İki tarafında zorluğunu biliyorum. Seçilinceye kadar teşkilat, seçildikten sonra “ben seçildim” olgusu içerisinde hiç kimse olmamalı. Teşkilatları bizim parmaklarımızdır, en ücra köşelere kadar giden kılcal damarlarımızdır” diye konuştu.
“İŞSİZLİK BÜYÜYOR, İNSANLAR DIŞARI GİDİYOR”
Zonguldak’ın göç alarak bir kent haline geldiğini anlatan Keleş sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Zonguldak’ın var olma sebebi göç alan bir şehir olması. Zonguldak bu şekilde var oldu. Fakat maalesef bu gün Zonguldak göç veren bir kent haline geldi. Bu şunu gösteriyor; Zonguldak’ta yeni iş alanları, yeni istihdam alanları yok, işsizlik burada büyüyor ve dışarı insanlar gidiyor. Bizim çözmemiz gereken en önemli konu istihdama yönelik projeler olmalı. Bunun için neleri birlikte yapabiliriz, nasıl buraya daha fazla hizmet getirebiliriz bunlar için çalışacağız. Yoksa yollar, hastaneler, adliye sarayımız yapılacak. Bunlar yıllardır burada olmayan hizmetlerdi ve bunlar geldi. Şimdi bir takım şeyleri tamamladıktan sonra geri kalan işler için çok daha fazla enerji sarf edebiliriz diye düşünüyorum. “
“EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE İLK 1 YIL SANCILI GEÇTİ”
Ereğli Belediyesinde ilk bir yılın sancılı geçtiğini ifade eden Milletvekili Aday Adayı Arslan Keleş, bundan sonraki süreç için umutlu olduğunu vurguladı. Keleş konuşmasında şunları söyledi; “Uzun zaman sonra ilk defa Ereğli Belediyesi AK Parti’ye kazandırıldı. Bunun olumlu yansımalarını hep birlikte göreceğiz. Tabi belediyeye biraz fırsat vermek gerekiyor. İlk bir yıllık dönem sancılı geçti ama inşallah bundan sonraki dönem daha az sancılı ve iş bitirici bir hale gelecektir. Ben açıkçası çok umutluyum. Hem Zonguldak için hem ülkemiz için bu milletvekilliği seçimlerinin çok büyük önemi olduğunu düşünüyorum. Zonguldaklı, Ereğlili bir vatandaş olarak bu işe çok ihtiyacımız var. Eğer bu konuda partim teveccüh gösterip beni adaylık sıralamasında gösterirse neleri birlikte başaracağımızı göstereceğiz. Ereğli ziyaretim geç kalan bir ziyaret oldu. Nebioğlu, Gökçebey olmak üzere tüm ilçe ve belde teşkilatlarını tek tek ziyaret ettim. En sona memleketim Ereğli’yi bıraktım. Ereğli ve Alaplı teşkilatlarını ziyaret ettikten sonra Zonguldak’ta yarın ki programın ardından teşkilat ziyaretlerimizi tamamlamış olacağım. Önceki dönemde bu işleri yapmamıştık, bilmiyorduk. Her şey biraz tecrübeyle maalesef öğreniliyor. Bu iş olur yada olmaz buradaki dostluklarımızı ve samimiyetlerimizi paylaşıyoruz.”
“DEVLETLE İŞ YAPMIYORUM, İHALE ALMIYORUM”
Konuşmasının son bölümünde de çarpıcı mesajlar vermeye devam eden Keleş “ Ben devlet ile iş yapmıyorum, bundan sonrada yapmayacağım. İhale almıyorum, ihaleye de girmeyeceğim. Tamamıyla memleketimize hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olur” dedi.
Keleş ile Çakır yapılan konuşmaların ardından bir süre sohbet ettiler.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER