POLİS TEŞKİLATI 169 YAŞINDA

POLİS TEŞKİLATI 169 YAŞINDA

gundemeregli.com-Cefakar ve fedakar bir şekilde mesai kavramı gözetmeden çalışan Polis teşkilatının kuruluşunun 169. Yıldönümü coşkuyla kutlanmaya başlandı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda törenler kapsamında ziyaretler gerçekleştirilerek  günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapıldı.

Başta Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve diğer protokol üyelerini ziyaret eden Polis teşkilatı, kutlamalara yarın (Perşembe) Atatürk anıtı önünde devam edecek.

Etninlikler kapsamında Atatürk anıtına çelenkler konulacak saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Polis haftasını anlatan konuşmalar yapılacak.

Emniyet teşkilatı bu yıl kutlama coşkusuna halkı ortak etmek amacıyla şehrin çeşitli yerlere astığı afiş ve broşürlerle vatandaşları bilinçlendirmeye çalışıyor.

Türk polis teşkilatının 169.yılı Tüm yurtta olduğu gibi Kdz Ereğli’de çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya başladı. Etkinlikler kapsamında, 10 Nisan Perşembe (Yarın ) saat 10.00´da Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen ’in Atatürk Anıtına çelenk koymasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yapacak.

Öte yandan Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis haftası dolayısı ile İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel ve Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

EMNİYET PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Kaymakamı İbrahim Çay öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk polis teşkilatının 169.yılını kutladı. Bu haftanın polis haftası olmasından dolayı her şeye hayırlı olsun temennilerinde bulundu Çay; Ayrıca 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerinde emniyet personelinin büyük bir özverili ile çalıştığına dikkat çekerek, hiçbir vatandaşın burnunun kanamadığı bir seçim olmasından dolayı teşekkür etti. Çay, “Bu haftanın Polis haftası olmasından dolayı tüm personele bu anlamlı haftanın mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

BİZLERE ÖNDERLİK YAPTIĞINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ ARZ EDİYORUZ.

Kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı Kaymakam İbrahim Çay’a teşekkür eden, Kdz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen ise, “Bizlerde Ereğli teşkilatı olarak sizlerin himayesi altında çalışmaktan dolayı şanslı personeller olduğumuzu biliyoruz, Her zaman yanımızda yaptığımız işlerde önümüzü açtığınız için vatandaşın huzur ve sükûnetini sağlamak açısından bizlere önderlik yaptığınızdan dolayı teşekkürlerimizi arz ediyoruz.” dedi.

Özgen, beraberinde Polis memurları ile birlikte Çay’a yaptığı ziyaretin ardından Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 169.YILINI KUTLUYORUM

Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Özellikle terör ve bölücülük başta olmak üzere, suç ve suçlulara karşı gösterilen eşsiz mücadelede Kahraman Türk polisininbüyük rolü olduğu tartışma götürmez bir gerçektir. Bu itibarla emniyet teşkilatımızın tüm mensupları millet olarak iftihar kaynaklarımız arasındadır.Bu duygu ve düşüncelerle, TürkPolisTeşkilatı´nın 169´uncu kuruluş yıl dönümünde, baştaKaradeniz Ereğli´de ve Zonguldak´ta görev yapan polislerimiz olmak üzere tüm polislerimizin haftasını kutluyor, hepsine en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Hain saldırılar sonucunda şehit düşmüş tüm kahramanlarımıza Allah´tan rahmet diliyorum “dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER