Posbıyık´ın Kandil Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday adayı ve Kdz.Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Posbıyık´ın Kandil Mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday adayı ve Kdz.Ereğli  Önceki Dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
Posbıyık yayımladığı mesajında ; 2 Ocak Cuma gününü cumartesiye bağlayan gece, alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed Mustafa´nın dünyaya gelişinin 1444´üncü yıl dönümünü kutluyoruz. İnsanlık; kainata hikmetle bakmayı, -bütün mahlukata şefkatle davranmayı, -hakkın ve hakikatin yolunda olmayı, -adaletten ayrılmamayı, -fazileti her türlü dünyevi hırsın önünde tutmayı ondan öğrenmiştir.Bugün insanların en önemli görevlerinden biri fitne çıkarmak ve bozgunculuk yapmak yerine bilgi ve çalışkanlıkla yaşadıkları şehirleri imar ve inşa ederek kalkındırmaktır. Hiçbir zaman zulmün ve zalimin yanında değil her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olan Hazreti Peygamberimiz ırk, dil, renk, yaş, cinsiyet ve sosyal statü farkı gözetmeksizin insana yani, yeryüzünün şerefli halifesine sorumluluklarını ve taşıdığı emaneti aktarmıştır.Kur´an-ı Kerim´de Size öyle bir peygamber gelmiştir ki sıkıntıya uğramanız ona ağır gelir. O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatli ve merhametlidir denilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlit Kandili´nizi tebrik ediyor, başta ülkemiz ve İslam dünyası olmak üzere tüm insanlığın ve bilhassa Zonguldak İlimizin ve Sevgili Kdz Ereğlili hemşehrilerimin Mevlid kandilini canı gönülden tebrik ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2015, 11:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa atay
mustafa atay - 9 yıl Önce

merhaba mevlit kandili bütün insanlık alemile kutlu olsun sayğılarımla

SIRADAKİ HABER