ÜLKÜ OCAKLARI UYUŞTURUCUYA HAYIR DEDİ

ÜLKÜ OCAKLARI UYUŞTURUCUYA HAYIR DEDİ
 
gundemeregli.com-Kdz Ereğli Ülkü Ocakları tarafından uyuşturucuya hayır konulu seminer düzenlenip,gençlere ve ailelerine uyuşturucunun zararlarını anlatan broşürler dağıtıldı.
Kdz Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu yaptığı açıklamada “ Son haftalarda Emniyet güçlerinin yaptığı uyuşturucu operasyonları ve geldiğimiz noktanın ne vahim olduğunu gözler önüne sermektedir “dedi.
Kuzu yaptığı açıklamada şunları söyledi “Herkesin polisi kendi vicdanıdır deyiminden yola çıkarak, Yüksek ahlak, şahsiyet ve ruh sahibi nesiller olarak yetişmek için tüm imkânlarını seferber eden ülkücü gençlik ‘Uyuşturucuya hayır’ diyerek Ereğli´de yaygınlaşan zararlı alışkanlıkların hedefi olan gençliği ve velilerimizi uyarıyoruz. Geleceğin teminatı olan milli ve manevi değerlere sahip vatan, millet ve bayrak sevgisi ile dolu tarihinden gurur duyan fakat gözlerini istikbale dikmiş, yüksek ahlak, şahsiyet ve ruh sahibi nesiller olarak yetişmek için tüm imkânlarını seferber eden ülkücü gençlik ‘Uyuşturucuya hayır’ diyor. Ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan gençliğin karşı karşıya kaldığı tehlikeler bakımından Ereğli ülkü ocakları olarak, velilerimizi ve gençlerimizi pankart ve bildiri çalışmalarımızın yanı sıra Ülkü ocaklarımızda vereceğimiz seminerlerle bilgilendireceğiz. Geleceğimiz için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Uyuşturucu gibi alışkanlık ve bağımlılık yapan maddelerin Türkiye genelindeki oranları, nasıl ve hangi yöntemlerle yaygınlaşmaya ve yaygınlaştırılmaya çalıştırıldığının çok iyi analiz edilmesi gerekmektedir. Göz bebeğimiz olan gençlerin, fikri, ruhi ve maddi tehlikelerden uzak tutulması gerektiği, ülke geleceğinin sağlıklı iyi yetişmiş gençlerle inşa edileceği unutulmaması gereken gerçektir. Biz bu yolda üstlendiğimiz misyonun manevi öneminin farkındayız ve buna göre hareket edeceğiz ”dedi.


Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2013, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER