2021 YILI PERFORMANS PROGRAMI ONAYLANDI

2021 YILI PERFORMANS PROGRAMI ONAYLANDI

Zonguldak İl Genel Meclisi'nde, İl Özel İdaresi'nin 2021 Yılı Performans Programı kabul edildi. Mecliste ormandan ağaç kesenlerin kestikleri ağaç kütüklerini yollara gelişi güzel bırakması ve kamyonların ağır tonajlı olarak yolları bozması tepki ile karşılandı.

İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı son birleşimi açılış ve yoklama ile başladı ve bir önceki oturmayı toplantı tutanak özeti okunarak oylandı.

Meclis Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında  gerçekleştirilen birleşimde: 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 31.Maddesi gereğince; stratejik plan ve programlarda yer alan amaç ve hedeflere göre, İl Özel İdaresince hazırlanan 2021 Yılı Performans Programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu'nun hazırlamış olduğu 30 sayılı rapor görüşüldü.

İl Özel İdare Muhasebe Müdür Vekili Kerem Yaprak, meclis üyelerine hazırlanan 2021 yılı performans programı hakkında bilgi verdikten sonra plan oy birliği ile kabul edildi.

Gündem dışı İl Genel Meclis Üyesine Bahattin Yılmaz söz alarak ormandan kesene ile ağaç kesen kestikleri ağaçları yol kenarlarına gelişigüzel bıraktıklarını ve hem yolları bozuklarını hem de ormandaki çamurun yola ve köylere ulaştırılmasına sitem etti.

Ak Parti grup başkan vekili İsmail terzide Nebahattin Yılmaz'a destek vererek, "Evet Orman ağaç kesenler kesikleri ağaç kütüklerini yollara gelişigüzel bırakıyorlar ve bizim yaptığımız yolları bozuyorlar Ayrıca aşırı tonaj seviye bile yolların erken bozulmasına sebep oluyor bunun Bir yaptırımı olmalı biz yapıyoruz onlar bozuyor dedi."

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli bu konuda gerekeni yapılacağına ifade etti. Gelecek toplantının gün ve saatinin belirlenmesiyle birleşim sona erdi.



 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER