Ak Gençlik başkanını seçti...

Ak Gençlik başkanını seçti...

Ak Gençlik başkanını seçti...

Ak Parti İl Gençlik Kollari 5. Olağan kongresi Mehmet Çelikel Lisesi spor salonunda gerçekleştiriliyor. Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve protokolün salona gelmesi bekleniyor.

Kongreye, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak gençler ve davetliler katıldı.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk,

Kongremize hoş geldiniz. Teşkilatımızın kongreleri birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği günlerdir. Gençlik kolları uye sayımız ana muhalefet uye sayısından fazladır. Ak Parti gençleri kucaklayan partidir. Gençlik kollarimızda bulunan Mustafa Çağlayan şimdi Merkez İlçe Başkanı olarak görevine devam etmektedir. Türk siyaseti Ak Parti ile gençleşecektir. Bizler zulmu durdurmak için girdik Afrine. Askerimiz kahramanlık destanı yazmaktadır dedi.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kongremize hoşgeldiniz.

Kongremizin hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Seçimlerde bıkmadan emek verdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde ki seçimler çok onemli. Çalışmaya devam. Bizler gençlere güveniyoruz. Yeter ki iri olalım diri olalım. Aynı kararlılık ile devam ediyoruz dedi.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu,

Ak Parti kurulduğundan bu gune kadar gençliğe en fazla yatırımı yapan partidir. Seçilme yaşını 18 partimiz indirmiştir. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Ak Parti 16 yılda bir çok yatırım yapmıştır dedi.

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır,

Tüm sehitlerimizi rahmetle anıyorum. Fatihin Istanbulu fetettiği yaşta olan siz genclerimiz bu vatana sahip çıkacaktır. İlimde teknikte sanatta en ileri gitmiş bir nesil istiyoruz. Gorev alacak arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunu ileride parti kademelerinde görmek istiyoruz. Bizler 2071 hedeflerinde hayatta olmayacağız ama bu hedeflere sizler varacaksınız dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sizlere Cumhurbaşkanımızdan selam getirdim.

Hepimiz Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. Seçim yaşını bizler 18 yaşına indirdik. Yani sizler belediye başkanı, milletvekili olacaksınız. Cumhurbaskanimız gençlere deger veriyor. Çok çalışmanız gerekiyor. Önce ne iş yapıyorsanız en iyisini yapmaya çalışın. Şefkatli olacaksınız. Bizim istediğimiz gençlik boyle. Bunu 15 Temmuzda gösterdiniz. O gece milletin gücü tankın gücünü yenmiştir. Hainleri tariha gömdünüz. Hiç kimse bu millete ders veremez. TSK Afrinde destan yazdı. ABD bunlar 5 bin tır silah yolladı. Amaç millete kumpas kurmak. Şuan Afrin temizlendi.Aslan meydana çıkınca çakallar kaçacak delik ararlar. Ve kaçtılarda dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER