-ALAPLI EV SAHİPLİĞİ YAPTI

-TÜRKİYE OKULLAR ARASI BAYANLAR HENTBOL MÜSABAKALARI YARI FİNAL MAÇLARI TAMAMLANDI. -ALAPLI İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ TAM NOT ALDI

-ALAPLI EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Türkiye Okullar arası Bayanlar Hentbol yarı final müsabakaları Alaplı’da yapıldı. Alaplı ilçe Spor Müdürü Süleyman Bayraktar ve ilçe spor müdürlüğünün özverili çalışması sonucunda müsabakalar tamamlanırken, müsabakalara ev sahipliği yapan Alaplı tam not aldı. 
Alaplı Türkiye Okullar arası bayanlar Hentbol yarı final müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Alaplı Meslek Yüksekokulunda 3 gün süren ve 8 takımın katıldığı müsabakalar sonucunda Kastamonu Gençlik Spor Kulübü ve İstanbul Kız Meslek Lisesi takımları finale çıktı. 
Müsabakalara ev sahipliği yapan Alaplı ilçe Spor Müdürü Süleyman Bayraktar, “Alaplı Meslek Yüksekokulunda yapılan Türkiye okullar arası bayanlar hentbol müsabakaları yarı final maçları sona erdi. Ev sahibi olarak müsabakaya katılan tüm sporcu kardeşlerimizi ve antrenörlerini tebrik ederiz. Bu organizasyonun başarıyla tamamlanmasında bizlere destek olan Alaplı Kaymakamımız Saim Eskioglu'na, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Oturak’a okul sekreterimiz Nevzat Karacı’ ya, Gençlik spor ilçe müdürlüğünde görev yapan tüm personelime çok teşekkür ederim. İlçemizden memnun olarak ayrılan sporcu kafilelerine bundan sonraki müsabakalarında başarılar dileriz. Kazanan spor kardeşlik birlik ve beraberlik olmuştur” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2019, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER