Başbuğ 100.Yaşında Sergisini AK Gençler Ziyaret Etti

Başbuğ 100.Yaşında Sergisini AK Gençler Ziyaret Etti

Başbuğ 100.Yaşında Sergisini AK Gençler Ziyaret Etti

Zonguldak Ülkü Ocakları tarafından açılışı gerçekleştirilen “Başbuğ Alparslan Türkeş 100. Yaşında Resim Sergisini, AK parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk ve Gençlik Kolları üyeleri ziyaret etti.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk’a, Ülkü Ocakları Şube Başkanı Recep Yavuz ve yöneticiler tarafından sergi gezdirilerek bilgi verildi. Onuk resimleri inceledi, hatıra defterine yazı yazdı.

MERHUM TÜRKEŞ’İN RUHUNA İTHAF EDİLEN SERGİYİ ZİYARET ETTİK

Sergiyi çok beğendiğini ve Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle andığını belirten AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, “Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak biraz önce Yeni Cami ve Soğuksu Camii’nde halkımıza lokum ikramında bulunduk ve o programımızın ardından Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu Alparslan Türkeş beyefendinin ruhuna ithaf edilen sergiyi ziyaret ettik. Bizlere sergide ki resimleri tanıttılar. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Kandil günün de olması ve Merhum Alparslan Türkeş ile ilgili bir çalışma olması bizleri de haliyle mutlu etti. Bu çalışmalarından dolayı Recep Başkanımıza ve ülkücü kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Onların ve tüm halkımızın da kandilini hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.

BÖYLE BİR GÜZEL SERGİDE BİR ARAYA GELMEMİZ BİZİ MUTLU ETTİ

Sergiyi ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Ülkü Ocakları Zonguldak Şubesi Başkanı Recep Yavuz’da, “Bu nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Gençlik Kolları Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisini de ifade ettiği gibi bugün çok mübarek bir gün. Bugün böyle bir güzel sergide bir araya gelmemiz bizi mutlu etti. Dediğimiz gibi Başbuğ Alparslan Türkeş,  Türk Gençliğine değer verir ve Türk Gençliğin yetişmesini de  isterdi. Bu anlamda da onun fikirleri kendisi aramızda olmamasına rağmen fikirleri hala yaşamak. O yüzden gençlik kolların bu ziyareti çok anlamı olmuştur. Başbuğa verilen değerin siyasi herhangi bir görüşe bağlı olmadığını, Türk milletine ve Türk gençliğine faydalı olmak üzere olduğunu pekiştirmiş olduk. Tekrar bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bu vesileyle tüm halkımızın kandilini tekrar kutluyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER