'Çıktığım yoldan geri dönmem'

'Çıktığım yoldan geri dönmem'

'Çıktığım yoldan geri dönmem'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, esnaf gezileriyle seçim çalışmalarına devam etti. Kent merkezindeki Demirci ve Uzun Çarşı’yı Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner’le birlikte gezen Ayan, esnaftan destek istedi.
 Esnaf ziyaretlerin sonrasında değerlendirmelerde bulunan MHP’li Hamdi Ayan, “Abiniz ve kardeşiniz olarak sizden destek istiyorum. Zonguldak’ın sorunlarını biliyorum ve projelerimde de göreceğiniz gibi kentimizi yaşanabilir bir şehir yapacağımın sözünü veriyorum. Öncelikli olarak ilk 6 aylık zamanda mahallelerimizde çile haline gelen yolları yapacağız ve akabinde ise tek tek tüm sorunları çözmek için mesai harcayacağız” ifadelerini kullandı.
“ GERİ DÖNMEM”
Zonguldaklılardan sürekli olarak “Adaylıktan çekilecek misiniz?” sorularıyla karşılaşan Ayan, “MHP’li kadrolara ve kendime güveniyorum. Zonguldak’a hizmet için yola çıktım, bu saatten sonra çekilmek bize yakışmaz. Biz sözümüzün sonuna kadar arkasındayız. Bana güvenin ve destek verin. Sözlerimi tek tek yerine getireceğim. Zonguldak’ın MHP’li kadrolara ihtiyacı var. Zonguldak için yola çıktım, geri dönüş yok” şeklinde cevap verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
H BAKİ YÜKSEL
H BAKİ YÜKSEL - 5 yıl Önce

AK PARTİ ADAYI ALİ UZUN DURMAK YOK YOLA DEVAM

Madenci 67
Madenci 67 - 5 yıl Önce

Doktor çekilsin Hamdi başkan herkes tarafından sevilen sayılan ilgi gösterilen birisi doktor selim Alan başkan olsun kapısından içeri girilmez

SIRADAKİ HABER