Çolakoğlu'ndan Tosun'a ziyaret

Çolakoğlu'ndan Tosun'a ziyaret

Çolakoğlu'ndan Tosun'a ziyaret

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetimi ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Büyük Birlik Partisi’yle ittifakın devam ettiğini söyledi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'u ziyaret ettiler.

ÇOLAK: AK PARTİ İLE BİRLİKTELİĞİMİZ SÜRECEK

Ziyarette konuşan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Çolak, “24 Kasım 2018 tarihinde yapmış olduğumuz 11. Olağan Genel Kurul sonucunda partimizin Zonguldak İl Başkanlığı seçimini yaptık. Bu süreçte; kongremizin öncesinde ve kongre mide bize destek veren Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Zonguldak İl Başkanı Sayın Zeki Tosun ve Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Polat Türkmen sağ olsunlar m bizi kırmadılar kongremize de geldiler. Biz de bu kapsamda kongremizin akabinde de iade-i nezaket ziyaretlerine başladık. Tabii burası artık bizim yabancı olduğumuz bir yer değil. 16 Nisan referandumundan sonra bizler zaten bu ülkenin problemleri ve geleceği için halkımıza beraber hizmet ettiğimiz beraber çalıştığımız bir partimizdir Adalet ve Kalkınma Partisi.  Bu nazik davetlerinden dolayı başkana teşekkür ediyorum. Yine İnşallah yerel seçimlerde beraberlik çalışmalar yapacağımızı beraber birlikteliğimizi sürdüreceğimizi buradan söylüyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

TOSUN: BİRLİK VE BERABERLİKTE ZONGULDAK’TA BAŞARILI OLACAĞIZ 

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. BBP ile ittifakın devam ettiğini ve birlikte mücadele edeceklerini kaydeden Zeki tosun, “Evet biz Öncelikle Büyük Birlik Partisi sayın İl Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine Hoş geldiniz diyoruz. Kendileri yakın zamanda yapmış olduğu kongrede göreve geldiler ve daha önceki başkandan görevi teslim aldılar. Bir önceki İl Başkanımız Sayın Taner Yıldırım Bey ile nasıl çalışıyorsak Ahmet Çolak başkanımıza da ve yönetimi ile de inşallah bu dönem Zonguldak'ın gelişmesi ve kalkınması konusunda fikir Birliği içerisinde çalışacağız. Önümüzde 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde kendilerine Gönül ittifakında beraber olduğumuzu zaten belirtiyoruz. Biz geçen seçimde olduğu gibi bu seçimde de Zonguldak'ta omuz omuza birlikte mücadele edeceğiz. Ben çok iyi biliyorum ki onlar bu vatan için de bu ülke için ellerinden geleni yapıyorlar bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe de inşallah Zonguldak'ta başarılı olacağız”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER