HAMDİ UÇAR ZONGULDAK’TA BASINI DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak AK Parti milletvekili Hamdi Uçar Zonguldak’ta basını değerlendirerek ahlaksız yazılar yazılmasını ve Vali Tutulmaz’ın basın konusundaki eleştirilerini değerlendirdi.

HAMDİ UÇAR ZONGULDAK’TA BASINI DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak AK Parti milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Editör Masası'na konuk oldu. Uçar Zonguldak’ta basını değerlendirerek ahlaksız yazılar yazılmasını ve Vali Tutulmaz’ın basın konusundaki eleştirilerini değerlendirdi.
Uçar açıklamasında:
“Genel kurulda Valimiz ve Milletvekillerimizin yaptığı konuşmalar Zonguldak’ta basın camiasında sıkıntıları ortaya koydu. Biz isteriz ki yapılanları yayınlayalım yapılamayanları da ikaz edelim. Oysa birisini yıpratmak şehrimize katkı sunmayacak.
Ama bir çalışmayı siyasi görüşü ne olursa olsun takdir etmeli ve eleştirmeli. Sadece olumsuzlukları dile getirerek katkı sunduğunuzu sanıyorsunuz. Ne yazarsanız yazın vatandaş sizi değerlendiriyor. Vatandaş ne olduğunu biliyor. Bu şehirde hiçbir şey yapılmadı. Şehir köye döndü dediniz yıllardır. Son zamanlarda bir sürü şey yapılıyor bunları neden yazmıyorsunuz. Sporun sanatın siyasete alet olmasını istemem. Vatandaş gazetenizi okuduğu zaman sizin tarafsız olduğunuzu bilsin. Bir Zonguldaklı olarak dışarıdan gelen bürokratların bu şekilde eleştride bulunmasından utanç duyuyorum. Ama zaman zaman çok ahlaksız yazılan yazılar görüyorum. Bu insanların basınla alakası yok. Benim aileme kadar inen yalan yanlış yazılar yazanları asla kabul etmiyorum. Bunları kabul etmeyin siz temizleyin. Cemiyet olarak çıkın kınayın. Basın özgürlüğü deniyor. Kabul edeceksiniz deniyor. Bunları nasıl kabul edelim. Önce herkes kendine bakacak. Ondan sonra bürokratı ve siyasiyi yapıcı bir şekilde eleştirin. “ dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER