Herkes bir araya gelmeli

Herkes bir araya gelmeli

Herkes bir araya gelmeli

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu. Kıransoy yaptığı açıklamada TTK’nın Zonguldak için önemine vurgu yaparken, MHP’nin milletvekili ile mecliste temsil edileceğini söyledi. Kıransoy ayrıca uzlaşının önemine vurgu yaparken, Zonguldak konu olduğunda herkesin parti rozetini çıkarıp bir araya gelmesi gerektiğini söyledi. 
 

“MHP Zonguldak Milletvekili ile temsil edilecektir!”
“24 Haziran Pazar günü yapılacak seçim için son dönemece girdik. Bu sebeple MHP kadrolarının tamamı seçim boyunca alanda, insanlarla, seçmenimizle iç içe olmuştur. MHP’nin yapmak istediği projeleri anlatarak seçmenden destek istemiştir. Tabi ki demokrasilerde seçim olmazsa olmazdır ve seçimin kaderini seçmen belirlemektedir. Seçmenin takdiri çalışmalarınızı neticelendirmektedir, seçmen size destek vermezse seçilemiyorsunuz. Vatandaşımızın iradesi ne olursa olsun saygılıyız fakat gördüğümüz şu ki partimiz Zonguldak Milletvekili ile mecliste temsil edilecektir. Tabi ki biz seçim döneminde kimseye sataşmadan, birlik beraberlik ortamını bozmadan, gerginleştirmeden, kırmadan bir seçim çalışması yürütmek gayretinde olduk. 10 Maddelik bir programla Zonguldak’ın önceliklerini belirledik ve bunları vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık. 24 Haziran’da bunların karşılığı var mıdır, bu anlatılanlar gerçek midir vatandaşlarımız tarafından test edilecektir. Biz vatandaşımızın buna ses vereceğini ve Milletvekili adaylarımızı meclise göndereceğini ön görüyoruz. Tabi ki MHP’den milletvekillerimizin olması Zonguldak açısından son derece önemlidir. Seçim kampanyamızda da anlattık.“
 

“TTK’nın olmazsa Zonguldak’ın da olmayacağını düşünüyoruz”
“Bundan 20 sene önce Zonguldak Türkiye ekonomisinde 5. Sırada, nufüs açısından da 7. Sıradaydı. Geldiğimiz aşamada ise 47. Sıranın üzerine geçmiş durumdayız. Her geçen gün göç veren bir il haline geldik, işsizlik çok yüksek ve Zonguldak adeta kendi kaderine terk edilmiş bir şehir durumda. İşte burada MHP’den seçilecek vekil ya da vekiller Zonguldak’ın aykırı sesi olacaktır. Zonguldaklı’nın söyleyemediğini Meclis’te dillendirecektir diye düşünüyoruz. Tabi biz Zonguldak’ta olmazsa olmazın TTK olduğunu düşünüyoruz. Zaten Zonguldak Türkiye Cumhuriyeti’nde kurulan ilk ildir. Bu ilin kurulmasındaki sebep yerin altındaki taş kömürüdür. Bu sebeple biz yer altındaki bu taş kömürünün bu şehir için olmazsa olmaz olduğunu düşünüyoruz. TTK’nın olmazsa Zonguldak’ın da olmayacağını düşünüyoruz. Hızla göç verileceğini ve köye dönüşeceğini düşünüyoruz. Bu taş kömürünün çıkartılıp ekonomiye katkı haline dönüşmesini istiyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı mecliste devam ettireceğiz.”
 

“Zonguldak için parti rozetlerini çıkartıp bir araya gelmeliyiz!”
“Sadece TTK konusunda değil biz Zonguldak’ın menfaati olan her konuda diğer partilerle hem vekil hem de parti düzeyinde bir araya gelmekten, uzlaşı oluşturmaktan yanayız. Bunu vekilimiz yokken de zorladık ama başarılı olamadık. Zonguldak ve Zonguldaklı’nın menfaati söz konusu olduğunda hangi partiden olursa olsun parti rozetlerini çıkartıp ‘Önce Zonguldak’ diyerek hareket etmemiz gerektiğini biliyoruz. Bu noktada da elimizden geleni yapacağız, elimizi taşın altına koyacağız.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER