İktidar olacağız...

İktidar olacağız...

İktidar olacağız...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Pazar günü Ankara’da gerçekleştirilen MHP Büyük Kurultayını değerlendirdi. Kıransoy yapılan kurultayın büyük coşkuyla geçtiğini belirterek Zonguldak’ta yetişmiş MHP İstanbul İl Sekreteri Murat Kotra ve MHP Siyaset ve Liderlik Okulu Müdürü Oğuz Turan’ın MHP yönetimine girdiğini belirtti.
“MHP İKTİDAR OLACAKTIR”
Yapılan kurultaydan MHP’nin güçlenerek çıktığının altını çizen Başkan Kıransoy açıklamasında, “MHP 18 Mart Pazar günü 12. Olağan Genel Kurulunu yaparak yoluna devam ediyor. Liderimiz Bahçeli 9. Kez Genel Başkanlığımıza seçilmiştir. Pazar günü kongre salonunda heyecan had safhadaydı. Delegasyon ve partililerimiz Genel Başkanın ağzında çıkacak bir lafı bekler durumdaydılar. Liderimiz Türkiye’ye ve hareketimize ciddi mesajlar vermiştir. Bundan sonra MHP yoluna hızla devam edecektir. MHP ve kadroları iktidara kenetlenmiş ve kilitlenmiştir. Hedefimiz iktidardır. Hedef Türkiye’yi daha ileriye taşımaktır. Ülkücü hareket kurulduğu günden beri önce ülkem ve milletim sonra parti ve ben diyen insanların partisidir. Bu çalkantılı ve dalgalanmalı pozisyondan MHP toparlanarak ve güçlenerek çıkmıştır. MHP bitti diyenlere de 12. Olağan kongremiz en iyi cevap olmuştur. MHP ilk seçimde iktidar olacaktır” dedi.
“İKİ ZONGULDAKLI VAR”
Kongrede yönetime Zonguldak’ta yetişmiş isimlerin katıldığına dikkat çeken Kıransoy, “Yönetimde Zonguldak’tan bir isim yoktur. Ancak Zonguldak’ta büyümüş yetişmiş iki önemli isim yönetime girmiştir. Bunlar sevindiricidir. Ancak bizde hiçbir şekilde ayrım yoktur. Bütün illerimizden bütün gönüldaşlarımızın birbirinden farkı yoktur. Teşkilatlarımız bir bütündür” şeklinde konuştu. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER