İYİ Parti'den genç aday!

İYİ Parti'den genç aday!

İYİ Parti'den genç aday!

Zonguldak’ta siyasi partilerin gen aday adayı gösterme furyası devam ederken bir hamlede İYİ Parti’den geldi. BEÜ’den mezun 25 yaşındaki Ezgi Çakar, İYİ Parti’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Aday adayı Çakar açıklamasında, “Heyecanlıyım; çünkü, ilk kez bir siyasi partide görev aldım. Heyecanlıyım, çünkü; Zonguldak’taki İYİ gençlerin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsilcisi olmaya aday adayı oldum. Heyecanlıyım, çünkü; Zonguldak’taki İYİ GENÇLİĞİN sorunlarını aday adaylığı sürecinde bölgemiz kamuoyu ile paylaşma ve bu sorunları bölge gündemine taşıma fırsatını buldum” dedi.

“HEYECANLIYIM”
İYİ Parti’den aday adayı olduğu için heyecanlı olduğunu dile getiren Ezgi Çakar, “Heyecanlıyım; çünkü, ilk kez bir siyasi partide görev aldım. Heyecanlıyım, çünkü; Zonguldak’taki İYİ gençlerin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsilcisi olmaya aday adayı oldum. Heyecanlıyım, çünkü; Zonguldak’taki İYİ GENÇLİĞİN sorunlarını aday adaylığı sürecinde bölgemiz kamuoyu ile paylaşma ve bu sorunları bölge gündemine taşıma fırsatını buldum. Çevremdekiler ve arkadaşlarım bana soruyor; Neden İYİ Parti? Neden Milletvekilliği aday adaylığı diye. İYİ Parti, Türkiye’nin en genç partisidir. İYİ Parti’nin lideri ve Cumhurbaşkanı adayı biz Türk Gençliğini en İYİ anlayan, biz gençlere en İYİ değeri veren, biz gençleri en İYİ anlayan ve biz gençlere en İYİ sahip çıkan biri. İYİ Parti’nin lideri Sayın Meral Akşener biz gençler gibi düşünüyor. Türk gençliğinin sorunlarına bir ANA şefkati ve ANA sıcaklığı ile yaklaşım gösteriyor. Çok samimi olarak ifade ediyorum; Gençler olarak bizler; Sayın Meral Akşener’de kendimizi buluyoruz. Sayın Meral Akşener içimizden biri, bizim gibi düşünüyor, ülke ve dünyaya biz gençler gibi bakıyor. Ayrıca; İYİ Parti’nin programında gençliğe özel önem veriliyor. Hepsinden önemlisi de İYİ PARTİ GENÇLER HAREKETİ olarak benim çok ilgimi çekmiştir. İYİ Parti diğerleri gibi biz gençleri ötekileştirip kutuplaştırmıyor” dedi.

“BAŞARACAĞIZ”
İYİ Parti ile başarı kazanacaklarına olan inanacını dile getiren Aday adayı Çakar, “İYİ Parti’nin ilkelerinde, söylemlerinde ve programında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün GENÇLİĞE HİTABESİ’ndeki kuvayi Milliye ruhunu gördüm. Bu ruh ve bu anlayış biz gençleri İYİ Parti saflarına katılarak siyaset yapmaya, siyasetin içerisinde olmaya yol açmıştır. Siyasi partiler bugüne kadar biz gençleri birer oy deposu gördü. Seçimler öncesinde inanılmaz vaatler yapıldı ama maalesef bu vaatler seçimlerden sonra hep unutuldu. Bu gidişata dur demek, gençlerimizin sorunlarına bu sorunların gerçek sahipleri olarak biz gençler sahip çıkmak zorundaydık. İYİ GENÇLİK OLARAK bu anlayış ve böyle bir kararlılıkla yola çıkıyoruz. Yarın, İYİ GENÇLİK OLARAK ilçe seçim kuruluna gideceğiz ve İYİ GENÇLİĞİN lideri, Milletin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Meral Akşener için imzalarımızı atacağız. Yarın Zonguldak’ın tüm cesur gençlerini ilçe seçim kuruluna imza atmaya davet ediyorum. İnanıyoruz ve kararlıyız. Gençliğin sorunlarının tek çözüm adresi olan İYİ Parti ile birlikte başaracağız… Başaracağız… Başaracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER