KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ

KARATAŞ GÜVEN TAZELEDİ

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şubesinin 12’inci olağan kongresinde mevcut Başkan Osman Karataş, yeniden güven tazeledi.

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şubesinin 12’inci olağan genel kurulu Emirgan Otel’de yapıldı.Genel Kurulunun Divan Başkanlığına Belediye İş Sendikası Basın Yayın Genel Sekreteri Kemal Çavuşoğlu, Divan Başkan Yardımcılığına Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ertuğrul Çınar yaptı.

Açılış ve yoklamanın ardından genel kurul başladı. Ardından sayı duruşunda bulunuup İstiklal marşı okunarak  seçimlere gidildi.  Seçimlerde tek liste giren mevcut Başkan Osman Karataş, yeniden başkanlığa seçildi.

Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, “Belediye İş Zonguldak Şubesi Başkanı Osman Karataş, “Gösterdiğiniz güvenden dolayı teşekkür ediyoruz. Listemizin içerisinde bulunan ve bizleri destekleyenlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte aynı şevkle ve aynı duyarlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Yönetim Kurulumuza 1 emekli olan arkadaşımızın yerine Devrek Belediyesinde çalışan bir arkadaşımızı ekledik. Tek liste bir liste oluşturduk. Tüm seçilmiş olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum”dedi.

Programın son bölümünde ise sendika yöneticileri tarafından emekli olan Tuncay Uludağ ve Aytekin Müffetişoğlu’na plaket takdim edildi.

YENİ YÖNETİM

İşte Başkan Karataş’ın yönetim kurulu;

Şube Başkanı: Osman Karataş

Başkan Yardımcısı: Hasan Aydın

Mali Sekreter: Recep Köksal

Yönetim kurulu üyeleri: İlylas Gazek ve Tuncay Ulupınar

Denetleme Kurulu: Murat Kula, İsmet Bostancı, Serhat Kop

Disiplin Kurulu: Erkan Ateş, Erhan Kırkağaç, Haluk Boz

Genel Merkez Üst Kurul Delegeleri: Osman Karataş, Tuncay Uludağ, Recep Köksal, Tuncay Ulupınar, Aytekin Müfettişoğlu, Erkan Ateş Muhammed Çolakoğlu, Durmuş İris, Ümit Sivri, Tolga Bayrak, İlhan Köse, Rahşan Altıntaş, Eray Güngör, Emre İncekara, Derya Düzoğlu.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER