Kaymakam Çorumluoğlu başkanlığında toplandılar

Kaymakam Çorumluoğlu başkanlığında toplandılar

Kaymakam Çorumluoğlu başkanlığında toplandılar

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından finanse edilecek olan 2019 yılı Aile Destek Merkezi Projesi çalışmaları için Kdz Ereğli Kaymakamlık toplantı salonunda Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu Başkanlığında toplantı yapıldı.
Gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Aksoy, Vakıf Müdürü Abdullah Hasçelik, İlçe Halk Eğitim Müdürü Canan Ayan, İşkur Şube Müdürü Ayfer Yavuz, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü İlhan Yılmaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Doğan Kale, Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticiyi Koruma Derneği Başkanı Şaban Çetinkaya, Batı Karadeniz Romanlar Derneği Başkanı Kazım Adak, Kdz Ereğli Arıcılık Eğitim Ve Kültür Derneği Başkanı Öner Daşdemir, Halk Eğitim Kurs Öğreticilerinden Nurcan Yavuzdeğer ve Esin Canal, Yaraşlıyörük Mahalle Muhtarı İbrahim Çalık, Bölücek Mahalle Muhtarı İsmail Şişman, Topçalı Mahalle Muhtarı Şakir Başol, Hamzafakılı Mahallesi Muhtarı Recep Çınar, Karakavuz Köyü Muhtarı Temel İlik katıldı. 
Toplantıda, Kdz. Ereğli’nin başta dezavantajlı gruplar esas olmak üzere yöre ve bölge şartlarına uygun aile ekonomisine katkı sağlayacak, farkındalık yaratacak kurslar ve yöreye özgü unutulmaya yüz tutmuş ürünlerin canlandırılması doğrultusunda Elpek Bezi Dokuma, Seracılık, Arıcılık, Osmanlı Çileği Yetiştiriciliği, Roman Vatandaşlara Yönelik Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Kursu açılması için çalışmalar başlatılması planlandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER