Kilimli'nin sahil özlemi bitecek...

Kilimli'nin sahil özlemi bitecek...

Kilimli'nin sahil özlemi bitecek...

Kilimli sahil yolu ve Mithatpaşa tünelleri 31.12.2021 tarihinde tamamlanacak. AK Parti İl Yönetim kurulu Üyesi Muammer Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile  Mithatpaşa Tünelleri ve Kilimli sahil yolu projesi kapsamında gelinen süreç ve yakın zamanda etap etap yaşanacakları anlattı. Avcı yaptığı açıklamada, Mithatpaşa Tünelleri ve Kilimli sahil yolu projesi kapsamında gelinen süreci anlatarak, yakın zamanda etap etap yaşanacakları şu şekilde sıraladı.
 İKMAL İHALESİN ÖNÜNDEKİ TÜM ENGELLER KALKTI 
03.06.2020 tarihi itibari ile İkmal ihalesi gerçekleştirilmiş olup, projenin imarının önündeki tüm engeller kaldırıldı.Yüklenici firma personel sayısını arttıracak,iş makineleri ve ağır araçlarla ilgili ekipmanlarının sayısını maksimum verimliliğe çıkaracak.  
TTK TAHLİSİYE BİNASININ YIKIMI GERÇEKLEŞECEK 
Proje kapsamınd7a TTK tahlisiye binasını yıkımını gerçekleşeceğini belirten Muammer Avcı, sözlerine şu şekilde devam etti: "Proje kapsamına dahil, TTK'nın kullanımında olan Tahlisiye binasının,yapılan görüşme ve  03.06.2020 tarihli yazışma neticesinde en geç Temmuz ayı içerisinde yıkımı gerçekleştirilecektir. Bu şekilde, Kavşak talimatı nın başlatılması yönünde hiç bir mania kalmamış olacaktır.  Ve yine Tahlisiye binasının yıkılması ile tünellere giriş-çıkış yapan ağır araçların manevra kabiliyetleri rahatlatılmış olacak ve bu çalışmaların hızına halkımızın şahitliği sağlanmış olacaktır." dedi.
  15 TEMMUZ'DA SOL TÜPTE IŞIK GÖRÜNECEK
 15 Temmuz'da Mithatpaşa tünellerini sol tüpünde ışığın görüleceği müjdesini veren AK Parti İl Yönetim kurulu Üyesi muammer Avcı, "Bugün itibari ile ikinci makas mevkiinden tüneller yönüne bakıldığında,T2 Sol tüpte 32 metre ,T2 Sağ tüpte ise 131 metre açılmayan hafriyat alanı bulunmaktadır.  Yapılan planlamaya göre (+,-) 15 Temmuz 2020 tarihi itibari ile inşallah sol tüpte ışık görülecektir.  
 MİTHATPAŞA TÜNELLERİ VE KİLİMLİ SAHİL YOLU 31.12.2021 TARİHİNDE TAMAMNALACAK.. 
Muammer Avcı Kilimli sahil yolu ve Mithatpaşa tünellerinin 31.12.2012 tarihinde tamamlanacağı müjdesini vererek, "Son olarak Mithatpaşa Tünelleri ve Kilimli sahil yolu projemiz 31.12.2021 tarihi itibari ile tamamlanmış ve halkımızın hizmetine sunulmuş olacaktır." şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2020, 23:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER