Kilimli'nin Ak Kurmayları Açıklandı

Kilimli'nin Ak Kurmayları Açıklandı

Kilimli'nin Ak Kurmayları Açıklandı

AK Parti Kilimli İlçe Başkanlığına atanan Orhan Gebeş, yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde başkanlığı açıklanan ve yeni yönetim kurulu için kolları sıvayan Gebeş, belirlenen isimleri kamuoyuna açıklayarak, Türkiye için bu görevi yapmak ve bu kutlu davada Ak nefer olmaktan onur duyarım. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Bu yolda benimle birlikte halkımızı kucaklayacak birlik ve beraberliği en üst seviyede temsil etmeye çalışacak olan yönetim kurulu üyelerim ile birlikte mücadelemize başlıyoruz” dedi.

 AK Parti Genel Merkezi tarafından ataması yapılan Ak Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş, AK Parti Kilimli yönetim kurulunu belirledi. Kilimli ilçe yönetim kurulu listesinde, Rıza Çaylı, Feridun Karadayı, Enver Şen, Şakir Kalafat, Raci Durmuş, Ü. Gülsüm Kavraz, Beyza Nur Demir, Sedat Demirci, Serkan Akça, Burak Hamzaçebi, Bülent Birkan, Cevat Yavuzaslan, İbrahim Mert ve Hüseyin Aşkar isimleri yer aldı.

ONUR DUYUYORUM

Yönetim kurulu isimlerini kamuoyu ile paylaşan Başkan Gebeş, Türkiye için görev yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Yönetim kurulum ve yol arkadaşlarım ile birlikte ilçemizde sevgi saygı ve hoşgörü içerisinde Partimize ve davamıza hizmet etmek için bu kutlu yola çıktık. Bana ve Yönetim kurulu arkadaşlarıma inanan ve güvenen tüm Ak Partili memleket sevdalılarını ortak bir payda altında birleştirerek daha güçlü bir Türkiye için bu görevi yapmak ve bu kutlu davada Ak nefer olmaktan onur duyarım. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Bu yolda benimle birlikte halkımızı kucaklayacak birlik ve beraberliği en üst seviyede temsil etmeye çalışacak olan yönetim kurulu üyelerim ile birlikte mücadelemize başlıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER