Lüks Yatlar Yapabiliriz

Lüks Yatlar Yapabiliriz

Lüks Yatlar Yapabiliriz

Vali Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, BEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, TSO Başkanı Metin Demir ve işletme müdürleri katıldı.
15-16-17 Şubat 2018 tarihleri arasında sürecek olan seminerde, Bölge Müdürlüğüne bağlı işletme müdürlüğünün, işletme müdür yardımcıları ve işletme şeflerine yönelik ağaçlandırma, koruma, makine ikmal konularında bilgiler aktarılacak.
“MOBİLYA OSB OLUŞTURABİLİRİZ”
Seminer öncesi kürsüden katılımcılara seslenen Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, “Zonguldak orman bakımından zengin bir bölge. Burada tam anlamıyla bir mobilya organize sanayi bölgesi oluşturabilirsek bunun bölgeye gerek istihdam gerek ise ekonomik anlamda büyük katkıları olacaktır. Ucuzundan, pahalısına kadar, bütün kesime hitap edecek bir sanayi bölgesinin katkısı da büyük olacaktır. Ticaret ve Sanayi Odamızın bu alanda çalışmaları vardır” dedi.
“LÜKS YATLARDA KULLANABİLİRİZ”
Orman zenginliklerinin lüks yat yapımından kullanılabileceğine işaret eden Vali Çınar, “Bugün bu orman zenginliğimizi gelecekte tersanelerimizde de kullanabiliriz. Lüks yatlar yapılabilir. Tabi bunun için ne tür ağaçlar yetiştiriliyor, ne kadar sürede yetiştiriliyor bunların araştırılması lazım” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER