MHP'den İttifak Açıklaması

MHP’den İttifak Açıklaması

MHP'den İttifak Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, yaklaşan yerel seçimlere hazırlıklara daha önce zaten başladıklarını ve seçimlere hazır olduklarını belirtti. Ankara’da Ak Parti ve MHP arasında alınacak olası bir ittifak kararı hakkında değerlendirmede bulunan Kıransoy, “Genel Başkanlar düzeyinde ne karar alınırsa biz ona uyarız” dedi.
“BİZ HAZIRIZ”
MHP olarak mahalle ve köylerde teşkilatlanmaları tamamladıklarına dikkat çeken MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “MHP olarak Merkez ilçede yapılabilecek her seçime partiyi hazırlamak bizim öncelikle hedefimiz. MHP bu doğrultuda 23 köy ve 19 Mahallede tekilatlanmasını yaparak partiyi seçime hazır hale getirmiştir. Mahalle ve köy çalışmalarımıza biz hiç ara vermeden devam ettik. Köy ziyaretlerimiz periyodik şekilde yapılmakta. MHP’yi büyütmek ve yapılacak olan seçimde netice alacak duruma getirmek için belli bir plan dahilinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zaten yapılabilecek ilk seçimde MHP bu çalışmaların meyvesini alacaktır. Hedefimiz MHP’yi birinci parti yapmaktır. Çalışmak bizden taktir vatandaşlarımızdan. Vatandaşımızın taktirini kazanarak başarılı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” Dedi.
“ORTAK ADAY GÖSTERİRİZ”
Ak Parti-MHP arasında oluşabilecek olası bir ittifakı ve ortak aday konusuna açıklık getiren MHP’li Kıransoy, “MHP teşkilat bağı çok güçlü bir partidir. Genel Başkanımız ittifakı uygun görüyorsa biz onun üzerine söz söylemeyiz. Bunlar genel başkanlar arasında görüşülecek konulardır. Oradan aldığımız talimat gereğince teşkilatlarımız tartışmadan hareket edecektir. Buralarda ortak aday göstermemiz gerekiyor ve bu konuda anlaşılmışsa teşkilat ona uyar. Biz aday olacak isimleri bir rapor halinde genel merkeze bildiririz. Taktir Genel Merkezindir. Genel Başkanımızın yanlışı bizim doğrumuzdan daha evladır. Bizim anlayışımız bu şekildedir.” Şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER