MÜSİAD'dan Turan'lıya teşekkür ve destek …

MÜSİAD’dan Turan’lıya teşekkür ve destek …

MÜSİAD'dan Turan'lıya teşekkür ve destek …

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkan ve yönetimi, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı’yı ziyaret ederek trafik uygulaması ve çekeklerin kaldırılmasındaki katkılarından dolayı kent adına teşekkür edip MÜSİAD olarak destek verdiklerini açıkladı.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı’yı makamında ziyaret etti.
Caddelerdeki araçların gelişi güzel park edilmesinin önüne geçilmesinin şehrin nefes almasına vesile olduğunu söyleyen MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, çekeklerin de sahilden kaldırılmasıyla şehrin albenisine katkı verildiğini vurguladı.
Zonguldak’ın turizm alt yapısının olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Kötü görüntü oluşturan çekeklerin ve insanımızın yaşamını zorlaştıran trafiğin çözümlenmesi şehrimize değer katacaktır. Şehrin geleceği için Emniyet teşkilatımızın yaptığı ve yapacağı bu tür çalışmaları MÜSİAD ve şehir esnafları olarak destekliyoruz ve şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Yılmaz, ayrıca MÜSİAD olarak yıllardır üzerinde durup yetkililerle görüşülen dere ıslahı konusunun da çözümlenmesiyle Zonguldak’ın ayrı bir havaya bürüneceğini ve daha bir yaşanabilir şehir haline geleceğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER