⁠⁠⁠⁠⁠ÖZBAKIR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

⁠⁠⁠⁠⁠ÖZBAKIR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

⁠⁠⁠⁠⁠ÖZBAKIR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Mithatpaşa Tünelleri ile ilgili olarak ihale yapıldı ve bu hafta sözleşme imzalanacak. Sanırım 5-10 gün içerisinde de Mithatpaşa tünellerine başlanacak” dedi.

Hüseyin Özbakır, Zonguldak’ta esnaf ziyaret etti.

Ziyarette İl Başkanı Zeki Tosun’da hazır bulundu.

Esnaflar Yılmaz Altındaş Hüseyin Özbakır’a ziyareti için teşekkür etti.

 

DEĞİRMANAĞZI TÜNELLERİMİZ BİTTİ

Gazetecilerin yatırımlar ilgili sorusunu cevaplayan Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Biliyorsunuz ben aday adayı olduğumda bu yollar için aday olduğumu söylemiştim o zamanlar. O gündür bugündür 2 yıldır yolları takip ediyorum. Her hafta bölge müdürümüzle, genel müdürümüzle görüşmelerde bulunuyorum. Bu yolların açılmaları aşama aşama ödenek durumlarını takip ederek bugünlere kadar geldik. Çok şükür biliyorsunuz daha Üzülmez tünellerini açtık. Peşinden bugün Değirmenağzı tarafına geçtik. Değirmanağzı tünellerimiz bitti. Viyadükte bitti. Hatta biz araç ile tünellerden girdik bir kısmını da yürüme olmak üzere tünelleri geçtik. Şu anda tüneller faaliyete geçmeye hazır. Sadece açılış mı yapalım veyahut açalım mı diye beklemedeyiz. Bir ihtimal açılış töreni yapılmadan hizmete açmayı planlıyoruz. Yani yarın bu tünellere hizmete açabiliriz ve tüneller tamamen bitti. Bu müjdeli haberi Zonguldak halkına duyurmak istiyorum çok şükür” dedi.

 MİTHATPAŞA TÜNELLERİNİ İHALESİ YAPILDI

Mithatpaşa tünellerini ihalesini yapıldığını ve önümüzde ki günlerde çalışmalara başlanacağı müjdesini veren Özbakır,Ereğli girişimiz, Ilıksu tarafımız da rahata kavuştu. Ankara yolumuzda ki çalışmalarımız devam ediyor. Mithatpaşa Tünelleri ile ilgili olarak ihale yapıldı ve bu hafta sözleşme imzalanacak. Sanırım 5-10 gün içerisinde de Mithatpaşa tünellerine başlanacak ve halkımız merak etmesin. Kilimli’den sonra ki havaalanı kavşağına kadar olan bölgede projelerde bitmek üzere orayı da inşallah en kısa zamanda ihale edip oranın da çalışmalarına başlayacağız. Zonguldak’ta her tarafta yoğun bir yatırım programı var ve bunların hepsini takip ediyoruz, Önümüzde ki yıl sonuna kadar bu çalışmaları tamamlayacağız” ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER