Özel İdare 159 projeyi başarı ile yürüttü!

Özel İdare 159 projeyi başarı ile yürüttü!

Özel İdare 159 projeyi başarı ile yürüttü!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi eleştirdi. Seçime bir yıl kaldığı için AK Parti grubunun telaşa kapıldığını millete şirin görünebilmek adına verilen sözleri tutma yarışına giridklerini belirtti. Meclis üyelerinin Zonguldak İl Özel İdaresi’ni projeler üzerinden yıpratmaya çalıştığına dikkat çeken Başkan Zaman, “Şimdi gerçek olan bir iş vardır. Yıl başında bir proje yapılır. Yollarla ilgili örnek vereyim. 159 tane proje 1 yıl içerisinde sonuçlanmış. Bu proje aşağı yukarı %90, %100 oranlarla tamamlanmış. Peki bunu bitiren kimdir? Zonguldak İl Özel İdaresi. He bunlar nereden bakıyor? Şu iki proje başlamamış. Şuralarda iş başlamamış. Yapılmayabilir. Bunlar 2018’de yapılacak. Niye telaş ediyorsunuz ve zorlanıyorsunuz” dedi.
“TELAŞA KAPILAN ONLAR”
İl Genel Meclisi’nde bulunan Ak Parti grubunun seçime bir yıl kalması sebebiyle telaşa kapıldıklarının altını çizen CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, “İl Genel Meclisinde telaş içinde olanlar Ak Partili meclis üyeleri ve Necdet Karaveli’dir. Biz hiçbir telaşın içinde değiliz. Meclis toplantıları sırasında uygun bir lisan ile cevap vermek istedim. Ben yine orada söylediklerimin arkasındayım. Kendileri niye telaşa düştüler? Şimdi orada sadece şimdiki meclis başkanı değil bir önceki meclis başkanının da mecliste konuştukları kendilerinin ne kadar kötü duruma düştükleriyle alakalı. Ne anlatıyor? Falan yerde ki okulun yapılmadı, etmedi, gitmedi noktasında şikâyet ediyor. Peki sen iktidarsın muhalefet değilsin. Bunlar yapılmadıysa sorumluluk sendedir. Asıl telaşa düşen onlar. AKP grubunun artık 1 yıllık bir süreleri kaldı. Yapılmamış, söz verdikleri birçok iş var. Halka, muhtarlara köylülere söz verdikleri işler var. Köylünün haklı olarak talep ettikleri birçok sorun var. Yerine geldi mi? Gelmedi. Bu sebeple telaşa düşen onlar. Sıkıştılar çünkü. 1 yıl içinde çabucak neler yapabiliriz sevdasına düştüler. Hizmet yapılsın bizde ona taraftarız. Kendilerinin etrafa şirin görünebilmek için verdikleri söz karşılığı bunlar oluyor. Yoksa ben orada CHP adına konuşmadım. İl genel meclisi üyesi olarak konuştum. Ancak ortamı gerdikleri için kızara ve haklı olarak şunları söyledim. 15 yıldır iktidarda olan sizlersiniz. Eğer bu sorunlar çözülmediyse sorumlusu ben miyim? Sorumlusu sizsiniz tabi ki. Çözüm yeri neresi? Çözüm yeri sizsiniz” ifadelerini kullandı.
“159 PROJE BAŞARI İLE YÜRÜTÜLDÜ”
Zonguldak İl Özel İdaresi’nin 159 projede %100’lere varanda başarılar yakaladığını ifade eden Başkan Zaman, “Şimdi gerçek olan bir iş vardır. Yıl başında bir proje yapılır. Yollarla ilgili örnek vereyim. 159 tane proje 1 yıl içerisinde sonuçlanmış. Bu proje aşağı yukarı %90, %100 oranlarla tamamlanmış. Peki bunu bitiren kimdir? Zonguldak İl Özel İdaresi. He bunlar nereden bakıyor? Şu iki proje başlamamış. Şuralarda iş başlamamış. Yapılmayabilir. Bunlar 2018’de yapılacak. Niye telaş ediyorsunuz ve zorlanıyorsunuz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 07:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER