POSBIYIK, "BEN EREĞLİ SEVDASI İÇİN BURADAYIM"

POSBIYIK, "BEN EREĞLİ SEVDASI İÇİN BURADAYIM"

POSBIYIK, "BEN EREĞLİ SEVDASI İÇİN BURADAYIM"

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık seçim çalışmaları ziyaretlerine hızlı bir şekilde devam ediyor.

Beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Hamzafakıhlı’da 2 ayrı noktada halk toplantıları düzenleyen Posbıyık'a, bölge halkı büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

"BEN EREĞLİ SEVDASI İÇİN BURADAYIM"

Gördüğü sevgi ve ilgi karşısında çok mutlu olan Posbıyık, Ereğli’yi eski güzel günlerine kavuşturmak için elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu belirtti.

Posbıyık; "Hepinizi her zaman olduğu gibi Sevgi, Barış ve Dostluk duygularımla selamlıyorum. Ereğli iyi gitmiyor maalesef, Ereğli iyi yönetilmiyor. İktidar partisinin Belediye Başkanı geldiği zaman tersaneler çalışacak dediler, Oypa’daki taşeronların hepsine kadro verilecek dediler, fabrikalar açılacak dediler, Ereğli uçacak dediler. Ereğli’nin 5 senede geldiği noktayı görüyorsunuz. Çok kötü vaziyette maalesef. Bu işin iktidarla alakası yok. Lider olmak lazım, tecrübeli ve bilgili olmak lazım, belediyeciliği bilmek lazım. Önderlik yapan kimse yok. Ereğli’nin abisi yok. Bende bunun için geliyorum. Adama bakmak lazım, lider olması lazım, bilgili olması lazım, memleketine sahip çıkacak bir adam olup olmadığına bakmak lazım.Net konuşuyorum.Ben siyaset yapmaya gelmiyorum.Ben Ereğli sevdası için buradayım. Bu halk sizler 4 dönem üst üste beni Belediye Başkanı yaptınız. Türkiye’de örneği çok az. Bu beni onurlandırıyor.Ereğli halkının bu onurlandırma olayından dolayı Ereğli’ye vefa duyuyorum. Borcum var Ereğli’ye, bu yüzden tekrar Belediye Başkanlığı’na adaylığımı koydum. Sadece Ereğli’ye hizmet etmek için, özellikle gençlerimize, çocuklarımıza ve torunlarımıza iyi bir Ereğli bırakmak için aday oldum ‘‘ şeklinde konuştu.

Hamzafakıhlı halkı ise Posbıyık’ın bu ziyarettin dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek: ‘‘ Başkanım siz gittiğinizden beri bizle ilgilenen kimse kalmadı, hep bizi kapılardan geri çevirdiler, kimse bize sahip çıkmadı. İnşallah 31 Mart’ta yeniden sizi Başkan olarak göreceğiz ve sizinle birlikte eski güzel günlerimize tekrardan döneceğiz .’’ şeklinde ifadelerini belirttiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki meclis üyeleri halk toplantılarının ardından seçim çalışmalarına devam etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER