Sürücüler korku dolu anlar yaşadı...

ZONGULDAK'IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE İKİ OTOMOBİLİN MOTOR KISMINDA HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR NEDENLE YANGIN ÇIKTI.

Sürücüler korku dolu anlar yaşadı...

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde iki otomobilin motor kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çaycuma Devlet Hastanesi acil önünde park halinde bulunan S.K.’ya ait otomobilin motor kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süreliğine panik oluşturan yangın Çaycuma itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Öte yandan Çaycuma köprüsü üzerinde hareket halinde olan bir aracın daha motor kısmından dumanlar çıktı. Sürücü O.D. ait otomobilinden dumanların çıkmasıyla aracını köprü üzerinde kenara çekip yangın tüpüyle söndürmeye çalıştı. Sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle alev alan araca Çaycuma itfaiye ekipleri de müdahelede bulundu.

İki otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 17:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Farih
Farih - 4 yıl Önce

Araclari artik millet Allaha emanet kullanıyor sanayide usta kalmadı artik ustaligin u su yok yok yok bitmis sanayine eline anahtar alan ben ustayim diye dukkan aciyor nede bunlari denetleyenler var sanayi odasi gorevlileri nerdesin sanayiler artik çığrından cikti ustalik sifir lakin para olunca bak o işte on numaralar marş motorunu daha takamaya somununu sikamayan beş para etmez ustalarla dolu sanayiler sanayide araçlar uzerinde bir dunya oyunlar oynaniyor acısını arac müşterileri cekiyor bunlar hic denetlenmiyor

SIRADAKİ HABER