Tosun, "Elimizi taşın altına koyarız"!

Tosun, "Elimizi taşın altına koyarız"!

Tosun, "Elimizi taşın altına koyarız"!

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Millet Bahçeleri, yerel seçim süreci ve Zonguldak Belediye başkanlığına aday olup olmayacağı noktasında değerlendirmelerde bulundu. Millet Bahçesi projesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Tosun, “Daha Zonguldak çok iş yapacağız vekillerimiz ile bu dönemde” dedi.
Yerel seçimlerde belediye başkanlığı için gösterilecek aday profiline ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Partili Tosun, “. Nasıl bir adayla gidilmesi gerekirin 1.maddesi seçimi alacak ve kazanacak aday olmasıdır. Çalışkan, Zonguldak için projeler geliştirecek, şehri son 4-5 yıllık halinden kurtaracak bir belediye başkanı ve ekibinin iş başına gelmesi lazım. Bizde iktidar gücümüz ile beraber insanların mutlu olacağı, yüzlerinin güleceği, buradan gitmek için fırsat kolladığı bir yapıdan kurtaracağız. Böyle bir adayı bulacağız. Genç olacak, dinamik olacak. İnsanları sevecek. Böyle bir arkadaşımızı bulacağız” dedi.
Zonguldak Belediye Başkanlığına daha önce aday olacağı sinyalini veren Başkan Tosun, “Herkesin gönlünden şehrine hizmet etmek geçer. Ben şuanda il başkanı olarak hizmet ediyorum. Daha önce söylediğim gibi bunlar Genel Merkez ile görüşülecek işlerdir. Çünkü partimizin kurulduğu günden bu yana teşkilat anlayışımızda bu vardır. Görüşme ve istişareler yapılarak ortak akılla karar alınır. İhtiyaç doğarsa her türlü taşın altına elimizi koyarız” ifadelerini kullandı.

“DAHA ÇOK İŞ YAPACAĞIZ”
Millet bahçesi noktasında çalışmaların devam ettiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Cumhurbaşkanımızın en son Zonguldak mitingine geldiğinde söylediği millet bahçeleri ile ilgili çalışma benzinlik karşısında ki alanla ilgili bir çalışma mevcut. Bu çalışmalar haliyle zaman alıyor. Yavaş yavaş ilerliyor. Tabi Zonguldak Valiliğimiz yine bu işin bir kısmında. Bizde takip ediyoruz. Bunlar sırası ile olacak işler. Daha Zonguldak çok iş yapacağız vekillerimiz ile bu dönemde” dedi.
“YÜZLERİN GÜLEĞİ BİR İSİM LAZIM”
Belediye başkanlığı için profil çizen Başkan Tosun, “18 Ağustos’ta bilindiği üzere büyük kongremiz var. Kongreden sonra partimizi yönetim kurulları ve şekli biraz değişecek. %50 bir değişimden söz ediliyor. Onlar olduktan sonra tabi önümüzde yerel seçimlere 8 aylık bir süre kalıyor. Çalışmalar şuanda genel merkez nezdinde devam ediyor. Biz yerel yönetimlerle ilgili tüm başkanlarımızla toplantımızı gerçekleştirdik. Birbir görüşmeler gerçekleştirildi. Bunlarda yerel seçimler için hazırlıktır. Ak Parti’de işler bu şekilde devam eder. Önce teşkilatların görüşü alınır. Daha sonra gerekli temayüller yapılır. Daha sonra ortak bir karar alınır. Daha sonra sonuç alınır. Bizim hedefimiz Zonguldak Belediyesi dahil tüm ilçelerimizde belediyelere talibiz. Zonguldak’ta nasıl bir adayla gidilebilir? Bunlar önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır. Nasıl bir adayla gidilmesi gerekirin 1.maddesi seçimi alacak ve kazanacak aday olmasıdır. Çalışkan, Zonguldak için projeler geliştirecek, şehri son 4-5 yıllık halinden kurtaracak bir belediye başkanı ve ekibinin iş başına gelmesi lazım. Bizde iktidar gücümüz ile beraber insanların mutlu olacağı, yüzlerinin güleceği, buradan gitmek için fırsat kolladığı bir yapıdan kurtaracağız. Böyle bir adayı bulacağız. Genç olacak, dinamik olacak. İnsanları sevecek. Böyle bir arkadaşımızı bulacağız” ifadelerini kullandı.
“ELİMİZİ TALIN ALTINA KOYARIZ”
Zonguldak Belediyesine ilişkin aday olup olmayacağını noktasında ki sorulara cevap veren Tosun, “Herkesin gönlünden şehrine hizmet etmek geçer. Ben şuanda il başkanı olarak hizmet ediyorum. Daha önce söylediğim gibi bunlar Genel Merkez ile görüşülecek işlerdir. Çünkü partimizin kurulduğu günden bu yana teşkilat anlayışımızda bu vardır. Görüşme ve istişareler yapılarak ortak akılla karar alınır. İhtiyaç doğarsa her türlü taşın altına elimizi koyarız” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER