Tosun, "Ereğli yolunda fazla iş kalmadı!"

Tosun, Ereğli-Zonguldak yolunun kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “İnşallah çok kısa bir zamanda Zonguldak’ın hem İstanbul hem Ankara tarafından giden şehre girişleri modern bir şekilde yapılmış olacak.” dedi.

Tosun, "Ereğli yolunda fazla iş kalmadı!"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli-Zonguldak yolunun kısa sürede tamamlanacağını belirterek, “İnşallah çok kısa bir zamanda Zonguldak’ın hem İstanbul hem Ankara tarafından giden şehre girişleri modern bir şekilde yapılmış olacak.” dedi.

Zonguldak’ta yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Tosun, Zonguldak’ın Ereğli’ye kadar olan kısımlarda duble yol çalışmalarda çok hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, yolda fazla bir işin kalmadığını söyledi.

Başkan Zeki Tosun Üzülmez tüp tünellerinden birinin kısa zaman önce hizmete açıldığını hatırlatarak, diğer tüpünde bayramdan önce trafiğin açılacağı müjdesini verdi.

EREĞLİ YOLUNDA SONA GELİNDİ

Ereğli yolunun bitmek üzere olduğunu kaydederek şunları söyledi:

Karayollarımızın Bölgemizde son zamanlarda çok hızlı bir şekilde çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Üzülmez tüplerinden tünellerinden bir tanesini açmıştık. Bu hafta sonuna kadar da bayram öncesi ikinci tüpü de açacağız. Asfaltlama çalışması çok hızlı bir şekilde devam ediyor ve bitmek üzere. İkinci tüpte açılmış olacak. Zonguldak girişi tüpler bitikten sora o yolda rahatlayacak. Tabi bunu yanıda bir tek onunla kalmayacak. Ereğli tarafında ki viyadükte son tabya dökülüp kalıpları söküldü bu hafta.. Tüneldeki ışıklandırma çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. O da bayrama yetişemezse bile bayramdan sonra çok kısa bir zamanda hem viyadük hem de oradaki 2 tane tüp tünelde açılmış olacak. Tabi ileriki Ereğli’ye kadar olan kısımlarda duble yol çalışmalarda çok hızlı bir şekilde devam ediyor ve orada fazla bir işimiz kalmadı. Aynı şekilde Devrek tarafında var. Yani yolarımız Allah’a şükür Karayolları Bölge Müdürümüzle birlikte, yeni Valimizle birlikte daha hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah çok kısa bir zamanda Zonguldak’ın hem İstanbul hem Ankara tarafından giden şehre girişleri modern bir şekilde yapılmış olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”

TÜNEL İVEDİLİKLE YAPILIYOR

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Hastane yeri konusunda hastanenin ivedilikle yapılması konusunda çalışma içerisinde oldukları ifade ederek şunları kaydetti:

“Hastane konusu ile ilgili geçen gün de bahsetmiştik yeni Sayın valimizin tespit ettiği bir yer var onunla ilgili bir bakanlıktan iki tane yetkili işin uzmanı mühendis arkadaşlar geldi ve geçen hafta çalışmalarını yaptılar. Bunları Ankaraya götürdüler, orada yatırımlar Daire Başkanlığına sunacaklar. Tabii burada siyasiler olarak bizlerinde vekillerimizin de görüşleri alınarak eğer o yer hızlı hastaneye yapılmasına elverişli bir yerse biz orasının da olabileceğini söylemiştik. Bizim burada ilk baştan beri söylediğimiz hastanemizin ivedilikle ve çabuk bir şekilde yapılmasıdır. Çünkü Vatandaşlarımızın sabredecek hali kalmadı. Bir an önce hastaneye yerinin belirlenmesi ve hastane iş yaptığımızın başlaması için başta üç vekilimiz ve Sayın valimiz olmak üzere ve biz de yöneticilerimize beraber çalışmalarımız yapıyoruz. İnşallah da bunu çok kısa zamanda sonuçlandırırız. Hatta planlarımızı yaptık. Yıl sonuna kadar yeni yerde veya eski yerde hastanenin inşaatının başlaması konusunda gayretlerimiz var. inşallah 2019 seçimleri ne kadar bir aksilik olmazsa hastaneye meselesini ortadan kaldırmak istiyoruz”

BELDELERİN KADIN VE GENÇLİK KOLLARI KONGRELERİ YAPILACAK ARDINDAN İLÇE KONGRELERİ BAŞLIYOR

Kongre süreçleri hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, nüfus 5 bini geçen 4 beldenin kongrelerin yapıldığını şimdi ise beldelerin kadın ve gençlik kolları kongrelerin yapılacağını diğer küçük beldelere ise at ama yapılacağın kaydetti.

İlçe kongrelerini Eylül ayında yapılacağını belirten Tosun şu bilgileri verdi:

“Kongre sürecimiz 3-4 Temmuzda başlamıştı. Bugüne kadar sırasıyla yapacaklarımızı yaptık. Neler yaptık işte delegelerimiz güncelledik. Ondan sonra da kongrelerimizi yaptık. Nüfusu 5 binin üzerinde olan 4 tane beldemizde kongrelerinin yaptık ve diğer beldelerimizde ise atamalarını gerçekleştirdik. İnşallah bu hafta sonu itibariyle de aynı şekilde kadın kollarımız ve gençlik kollarımız da nüfusu 5 binin üzerinde olan beldemizde kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Diğerler beldelerin yine atamaları yapılıyor bir yanda yönetimler ve atamalar bitmiş olacak. Ve bunun peşinden ilçe kongrelerimiz yapılacak.

Bizim takvimi biliyorsun Geçen hafta Diğer illerde başladı.  Karabük- Eflani ve Yenicede kongreler yapıldı. Bizim de Genel Merkeze bildirdiğimiz tarih var, Eylül ayı içerisinde inşallah 4 tane içimizin kongresini tamamlamış olacağız. 4 ilçemizin kongresi Eylül ayı içerisinde olacak, diğer 4 içimiz ise Ondan sonra ki ay yani Ekim ayında hayırlısıyla onları da tamamlayacağız. Kongre süreçlerimiz bu şekilde devam ediyor Onun peşinden de Aralık, Ocak, Şubat gibi de saydığım 3 aydan birinde il kongremizi yaparak Zonguldak teşkilatlarının kongre de bitmiş olacak”

MALAZGİRT ZAFERİNİ KUTLUYORUM

Başkan Zeki Tosun son olarak, “26 Ağustos Malazgirt Zaferinin Yıl dönümü kutlamaları var. Aynı tarihte Zonguldakta Mustafa Kemal Atatürkün Zonguldaka ayak bastığı tarihtir ve o gün de bir merasim yapılacak. Buradan hem Malazgirt zaferinin hem de Atatürkün Zonguldaka gelişini kutluyorum” diye konuştu

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER