Tosun geçmiş olsun dedi!..

Tosun geçmiş olsun dedi!..

Tosun geçmiş olsun dedi!..

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun Ordu’ya geçmiş olsun dileğinde bulundu
Can kaybı olmaması sevindirici

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ordu İlinde önceki gün meydana gelen sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Aşırı ve şiddetli yağışlar nedeniyle Ordu ilinin toplam 8 ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu belirten Zeki Tosun mesajında şu görüşlere yer verdi;
“Ordu ilimizde önceki gün meydana gelen Aşırı yağışlar sunucu oluşan sel felaketinde ne yazık ki 8 ilçede büyük hasar olmuş, tarım arazileri ve ulaşım büyük hasar ve zarar görmüştür.
Köprülerin yıkıldığı, tarım arazilerinin ve bazı yerleşim alanlarının zarar gördüğü sel felaketi 8 ilçede etkili olmuş, 119 Ordulu hemşehrimiz mahsur kaldıkları sel afetinden ekipler tarafından zamanında müdahele edilerek sağ salim kurtarılmıştır.
Zonguldaklılar olarak bizlerinde birkaç kez yaşayarak aşina olduğumuz bu tür sel felaketinin Ordu ilimizde büyük hasar vermiş ve ciddi zararlara neden olmuştur. Bu felakette can kaybının olmaması bizleri sevindirmiştir. Devletimiz yaraları kısa sürede saracaktır. Zonguldak olarak ihtiyaç duyulması halinde Ordulu hemşehrilerimize her türlü yardım, katkı ve desteği vermeye hazırız. Bu nedenle Ordulu hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tür afetlerin bir daha yaşanmamasını cenab-ı AIllah’tan niyaz ediyorum.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER