Turanlı bilançoyu açıkladı

Turanlı bilançoyu açıkladı

Turanlı bilançoyu açıkladı

Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak’ta yaptıkları FETÖ ve narkotik operasyonlarına dikkat çekti. Turanlı, FETÖ operasyonlarından ziyade gelen ihbarlar doğrultusunda uyuşturucuya karşı daha çok işlem yapıldığına dikkat çekerek, “Tarlamızda ki ayrık otlarını, bilaistisna gece gündüz toplamaya devam edeceğiz” dedi.
Zonguldak halkının ihbarları doğrultusunda uyuşturucu ile mücadelede 766 kişiye işlem yapıldığına dikkat çeken Turanlı, vatandaşı işbirliğine çağırdı.
Ayrıca FETÖ ile mücadelenin sürdüğünü de satır aralarına ekleyen Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, “FETÖ’den işlem yaptığımız kişi sayısı 693” ifadelerini kullandı. Turanlı FETÖ ile mücadeleyi çözeceklerini ifade ederek, “Onların bukalemun hallerini eş zamanlı takip ederiz. O iş bizde. O işle meşgulüz. Dediğimiz gibi unutmayız, uyutmayız” dedi.
Verilen rakamlar ışığında analizde bulunan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, “Kendi segmentimizde lideriz, önderiz. Ama bu durum “narkotizm dipalemi” mücadelede bu şehre yetmez” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2018, 07:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER