Uzun Güney’e rozetini taktı

Uzun Güney’e rozetini taktı

Uzun Güney’e rozetini taktı

Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Murat uzun, CHP İl Başkanı Hakkı Güney’i ziyaret etti.
Kızılay bir önceki Başkanı Nihat Aygün’ün görevi devretmesinin ardından ziyaretlere başlayan Murat Uzun, CHP İl başkanlığını ziyaretinde çalışmalarından bahsetti, kendilerine destek istedi. 
İlk ziyaretini CHP’ye yaptıklarını söyleyen Murat Uzun: “Yeni görevim ve Türk Kızılay’ında başkanlık görevini devam ettirmem dolayısıyla ilk ziyaretimizi CHP’ye yaptık. Kurumumuzun doğru hizmetler verebilmesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmesi tamamen milletin desteği olacak olan bir kurum. Siyasi partilerimizi de ziyaret ederek hem onlara faaliyetlerimizi anlatmak, planlarımızı paylaşmak hem de onlarında desteğimizi beklediğimizi ifade etmek için buradayız. Bütün farklılıkların harmanlandığı, iyilik hareketine dönüştüğü bir kurum olan Türk Kızılayı’nı bu doğrultu da yöneterek, siyasi partilerimizin desteği de yer tutacak” dedi. 
GÜNEY: ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’
Her zaman Kızılay’ın yanında olacaklarını söyleyen Hakkı Güney: “Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Murat beyin bu görevi layığıyla yapacağına kalben inanıyorum. Kızılay için biz ne görev düşüyorsa, başkanım isteği doğrultusunda her zaman hazırız” dedi. 
Yapılan konuşmanın ardından Kızılay Başkanı Murat Uzun, CHP il Başkanı Hakkı Güney’e Kızılay rozeti takarak, destek beklediklerini söyledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER