Vali Çınar Başkanlığında Gerçekleştirildi

Vali Çınar Başkanlığında Gerçekleştirildi

Vali Çınar Başkanlığında Gerçekleştirildi

Zonguldak 2018 yılı ilk Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Ahmet Çınar başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya kaymakamlar, belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşların genel ve bölge müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Vali Ahmet Çınar, 2018 Yılının güzellikler getirmesini temennisinde bulunurken, Zeytin Dalı operasyonu hakkında açıklama yaparak, Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çınar ayrıca, Her kimse bu Empirizme uşak olan ama maalesef İslam toplumunda olanları da Allah ıslah etsin derken, o Gâvurun verdiği silah o Gâvura çevrilecek iradeyi nasip etsin onlara ifadesine yer verdi. 

Toplantıda Belediye başkanları sırasıyla bölgelerinde yaşadıkları sorunları ilettiler.

Kamu kurum ve kuruluşların genel ve bölge müdürleri de Zonguldak ve bölgesinde yaptıkları çalışmaları anlatılar.

Karayolları 15.Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi Zonguldak’ta yaptıkları karayolları çalışmalarını anlattı.

Kilimli sahil yolu hakkında ki çalışmalarını anlatan Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, “Kilimli sahil yolu fırtınada çok büyük zarar gördü. Tahkimatlar  dağılmış dururda.. fırtına bize gösterdi ki ileride bir mahmuz yapılması şart yoksa biz oraya tahkimat yapsak yine böyle ir fırtınada o tahkimat dağılır. Ayrıca bugün sabah fotoğrafladım. Kilimli sahil yolu çöplüğe dönmüş durumda. Kilimli Belediye Başkanı burada. İnanın orası çöplükten farksız. Çöp dökülmüş; hafriyat dökülmüş durumda. Bu engellenmeli” dedi.

 

Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç’ta, “O alan yeşil alan ve yeşil alanı korumak için toprak dolduruyorum. Kilimli sahil yolu bizim ben oraya niye zara vereyim ki. Oraya çöp döküyorum. Oraya başka firmalar inşaat atıkları dökülüyor” dedi.

 

Bunun üzerine tekrar söz alan Karayolları 15.Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’de, “Başkanım toprak dökülüyor, çöp dökülüyor, hafriyat dökülüyor. Toprak siz dökmeyin ben dökeyim ama oraya çöp dökülüyor, inşaat hafriyatları dökülüyor. Bun engellensin” dedi.

 

VALİ JANDARMA DİKİN TALİMATI VERDİ

Bunun üzerine Vali Ahmet Çınar’a, Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan’a dönerek, “Buna müsaade edemeyiz. Oraya bir şey dökülemez. Oraya bir jandarma dikin ve bundan sonra dökümlere engel olsun. Ayrıca en ağır şekilde cezalandırılsın” talimatını verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 08:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER