Yöneticiler bilgilendiriliyor!..

Yöneticiler bilgilendiriliyor!..

Yöneticiler bilgilendiriliyor!..

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde ‘Okulu Geleceğe Taşıyan Profesyonel Yöneticiler’ semineri yapıldı. 
Öğretmenevi'nde düzenlenen seminere Vali Ahmet Çınar, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Kapıcı ,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı. 
Seminer Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz’ın konuşması ile başladı. 
Ardından, Profesör Doktor Aytaç Açıkalın konuşma öncesinde Vali Ahmet Çınar, yeni ve en eski okul müdürlerini yanına davetlileri selamladı. 
Renkli görüntülerin oluştuğu seminerde konuşan Prof. Aytaç Açıkalın: “Bana kültürümüzü kaybediyoruz diyorlar. Hayır efendim kaybetmeyin, çayı İnce beli bardakla içelim, mesela İngilizler gibi içine süt katıp büyük bardakla içmeyelim! Ayrıca okul merdiven basamaklarında İngilizce sözler yerine Türkçe atasözleri yazalım daha iyi olmaz mı? Kendi kültürümüze sahip çıkalım ve okul müdürleri olarak buna öncülük edelim. Okul müdürlerinin eğitim ve öğretimin başarısı için çok önemli bir yeri var” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, katılımcılara plaket takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER