YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

gundemregli.com-Türk Eğitim-Sen Kdz. Ereğli temsilciliği kongresinde mevcut başkan Tayfun Öztürk yeniden seçilerek güven tazeledi.

Kdz. Ereğli ilçesinde Türk Eğitim-sen temsilciliğinin kongresi Kız Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kongrede 519 üyesi bulunan Türk Eğitim-sen’in 409 üyesi oy kullandı. Katılımın yoğun olduğu kongrede Tayfun Öztürk’ün listesi 243, Ayhan İncirci’nin listesi ise 166 oy aldı.

Türk Eğitim-sen Kdz. Ereğli İlçe temsilcisi Tayfun Öztürk’ün listesinden yönetime Emine Müfettişoğlu, Ayşe Bayrak, Önder Öztürk ile Ercan Erdoğan seçildiler. Kongrede güven tazeleyen Tayfun Öztürk “Güzel bir kongre oldu. Türk Eğitim-Sen’e yakışır şekilde üyelerimiz birlik ve beraberlik içerisinde oylarını kullandılar ve görevi yeniden bize verdiler. Bize duyulan güvene teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız bundan sonra artarak devam edecek. Gerek eğitim alanındaki gerekse öğretmen camiamızın sorunlarının çözümü için daha fazla çalışacağız. Kongremizin tüm Ereğli eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2013, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER